0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@Alexandros00 κουράγιο ! Άλλοι πάθανε και .......χειρότερα ! Μαζί, με υπομονή, θα το ........ξεπεράσουμε και αυτό. Ετσι είναι η ζωή. Ολο δυσκολίες . Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Όπως ξέρεις ότι εγώ χαίρομαι στα δικά σού ετσι ξέρω και εγώ ότι χαίρεσαι για εμένα.Το ότι δεν είναι όλα για το ίδιο γούστο και όλοι μας έχουμε την λογική που έχουμε, είναι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε. Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλορίζικα σε όλους, Άλεξ τα έσπασες πάλι. Καλοφορετα. Κύριε Γιώργο ήρθε και σε εσάς το ρωσακι ε; Να ξεφύγουμε λίγο απο το duro...Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Κύριε Γιώργο ήρθε και σε εσάς το ρωσακι ε; Να ξεφύγουμε λίγο απο το duro...
Εντυπωσιακό Αλέξανδρε.Καλοφόρετο !!!
Αλέξανδρε καλοφορετη η ρολογαρα.
....δεν μου ήρθε ! Μου το έφερε επιτροπή, , με παρουσία νομίμου εκπροσώπου του GWF, και τον ...........ευεργέτη.
Συγχαρητήρια για τα νέα αποκτήματα! Ειδικά του Αλέξανδρου πολύ ιδιαίτερο.
Καλοφόρετο Άλεξ και καλοκράτητο!!Περιμένουμε στο προσεχές μέλλον να μας πείς απόψεις για το νέο απόκτημαΣτάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.