0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και κανα 2 in action(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)[/url](Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)[/url]
Citizen + Eco Drive + Titanium + 200M(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Έχει τη τιμητική της η CITIZEN τις τελευταίες ημέρες!Παρελήφθη πριν από μια ώρα περίπου:Και.... Vouala!
Εντυπωσιακός χρονογράφος σε εντυπωσιακή τιμή...έχω δει του Βαιου από κοντά και είναι καταπληκτικό κομμάτι.Καλοφορετο με υγεία.
Ωραίος Στέφανε!Καλορίζικο!!!
Να το χαρεις Στεφανε.Υγεια να χεις .Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ελα... παραδεξου το!Ειδες το μπλε του Ευρυαναξ και ζηλεψες.... οπως κ εγω Πολυ καλη επιλογη!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Η αλήθεια είναι πως το πρωτοείδα στο σωλήνα, μετά από δική σου φωτογραφία και μετά από του Βάιου (όπου το είδα σε μπλε για πρώτη φορά)! Φυσικά οι φωτό σας επιτάχυναν την απόφαση!Σας ευχαριστώ άπαντες!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.