Nαι, ο Διομηδης ειχε το Bvlgari Octo, αλλα οχι τη λεπτη εκδοση Finissimo.
Γιωργο: Το ρολοι ειναι το ομορφοτερο ρολοι στα ματια μου και το καλυτερο που περασε απο τα χερια μου. Οι μονοι 2 λογοι που το πουλησα ηταν:
1.Οι 3ατμ αδιαροχοτητας. Λογω νησιου και προπονησεων, συνεχως το εβγαζα απο το χερι μου, το ξαναεβαζα και με κουραζε πως δεν μπορω να το απολαμβανω συνεχως.
2. Λογω μικρου καρπου θα μου ηταν πιο ανετη η 40 και οχι 42αρα κασα.
Αχ αυτή η υδατοστεγανότητα ! Οπως ΟΛΟΙ γνωρίζουν είναι το αδύνατό μου σημείο.
Ακόμα και η πλαστικούρα, φωτό επισυνάπτεται, είχε 100 μέτρα.

Ειλικρινά, σαν ρολογόφιλος, σαν μηχανικός, σαν ......ε, λίιιιιγο αθλητικός, δεν κατανόησα ποτέ γιατί δεν προστατεύουν αυτούς τους υπέροχους και θαύματα ωρολογοποιϊας μηχανισμούς, με ένα τουλάχιστον 100-άρι.
Η υδατοστεγανότητα, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ τους μηχανισμούς, από όλα τα στοιχεία της φύσης.
Δεν είναι ότι θα το βάζουμε στα νερά, στα λάδια, στα πετρέλαια, είναι ότι η σκόνη, ο ιδρώτας, τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, η ατμοσφαιρική μόλυνση, βρίσκουν τρόπο και εισχωρούν.
Και δεν είναι SEIKo 5-αρια των 80-100-120 Ε, που είναι και αλεξίσφαιρα. Ειναι πιο λεπτοί και ευαίσθητοι μηχανισμοί, που οι ρύποι, μόνο καλό δεν κάνουν.
Σφάλμα τους. Μια τσιμούχα παραπάνω, μια εφαρμογή στ κρύσταλο / καπάκι, θα προστάτευε τα......εντόσθια.