0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
"Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα"Μετά από περίπου 20 χρόνια ονείρων και 1.5 χρόνο αναμονή από τότε που αποφάσισα να κάνω το βήμα, επιτέλους ήρθε στα χέρια μου το grail. Πολλοί ξέρετε ότι αυτή η φράση (grail) δεν μου αρέσει καθόλου, αλλά είναι ίσως η καλύτερη περιγραφή. Πραγματικά δεν μπορώ να μεταφέρω επακριβώς πως νιώθω, οπότε απλά θα δώσω τη σκυτάλη στις φωτογραφίες. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Θα ακολουθήσει σύντομα και παρουσίαση.
...δώρο στον υιό, για το πτυχιο και ολοκλήρωση της στρατιωτικής θητείας.Ανοικτός σε απόψεις / κρίσεις / προτάσεις, μια και υπάρχει η δυνατότητα ανταλλαγής με κάτι άλλο.Ειναι 24, 1,95, ντυσίματα casual.Του ταιριάζει ? Κρίνετε ότι κάτι άλλο, θα του πήγαινε καλύτερα ?Μιλάμε για κάτι ανάλογο της ηλικίας, ίσως αντοχής / εμφάνισης ?Δεκτά τα πάντα. Σε άλλο νήμα που θα ανοίξω.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
"Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα"
"Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα"Μετά από περίπου 20 χρόνια ονείρων και 1.5 χρόνο αναμονή από τότε που αποφάσισα να κάνω το βήμα, επιτέλους ήρθε στα χέρια μου το grail. Πολλοί ξέρετε ότι αυτή η φράση (grail) δεν μου αρέσει καθόλου, αλλά είναι ίσως η καλύτερη περιγραφή. Πραγματικά δεν μπορώ να μεταφέρω επακριβώς πως νιώθω, οπότε απλά θα δώσω τη σκυτάλη στις φωτογραφίες. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.