0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπλε, για να κανει διδυμο με τον μαυρο Σεικο χρονογραφο . Quartz ο ενας , εκο ντραιβ αυτος , οτι πρεπει για καθε μερα στην δουλεια.Τωρα μενει να μου πουλησει ο Παναης το Royal ( ασπρο ) για να συμπληρωσω την " καθημερινη " τριαδα.Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπλε, για να κανει διδυμο με τον μαυρο Σεικο χρονογραφο . Quartz ο ενας , εκο ντραιβ αυτος , οτι πρεπει για καθε μερα στην δουλεια.Τωρα μενει να μου πουλησει ο Παναης το Royal ( ασπρο ) για να συμπληρωσω την " καθημερινη " τριαδα.
ναι σε xiaomi εχω καταλήξειhttps://www.e-shop.gr/xiaomi-vxn4295gl-mi-power-bank-10000mah-wireless-qi-charging-black-p-TEL.071324
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Φίλε τώρα μάλιστα. Ρολογαρα χτύπησες. Καλοφορετο να είναι.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)το σκεφτεσαι;;;;
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.