0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ελαττωματικό ρολόι σου έδωσαν φίλε, έχει μπει ανάποδα η μηχανή και βγήκε η κορώνα αριστερά Καλοφόρετο κι αυτό Αλέξανδρε!!!
Δεν μπορει , κατσε να παω 1-2 σελιδες πισω.Ειμαι σιγουρος οτι κοιμηθηκα και ειχες παραλαβει σαμουραι.Καλοφορετο ρε αλητη.Ωραια επιλογηΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σωστός!4ο ρολόι για την εξιλέωση που έχασες το κινητό. Καλά να πάθεις.Καλοφόρετο και αυτό!!!!
Χτύπησες πολύ δυνατά Άλεξ!!!!!Pelagos lefty απλά μια κατηγορία ξεχωριστήΜε'γειές!!Υ.Γ. μου αρέσει περισσότερο από το πανέρι που είχες Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οικονίκε αν έχεις τα κάκκαλα κάνε ένα κολάζ όοοοοοολα τα ρολόγια του Αλέξανδρου... Και τα τρία.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Θα σου πάρει 80 σελίδες αλλά μετά θα τσακώνονται Apple και Microsoft ποιος θα σεπροσλάβει.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αλέξανδρε απλά(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Έχω γίνει γραφικός αλλά δεν φταίω εγώ για αυτό...Καλοριζικο Alex!!!!!!
Επειδή είναι ανάποδος, του το έσαξαν έτσι για να του ταιριάζει.
Ωραίος Αλέξανδρε! LHD! Να το χαίρεσαι!
Αλέξανδρε έχεις τινάξει την μπάνκα!Πολύ ωραίος! Εύγε!Ρολογάρα το Pelagos!
Αλέξανδρε ότι και να πούμε είναι λίγο μας έχεις στείλει αδιάβαστους με την καλή έννοια.Καλορίζικο καλοφόρετο αγρατζουνιστο να ναι, καλές ώρες να δείχνει και να το ευχαριστηθείς οσο δεν παίρνει.Ρολογαρα το Pelagos και το χρώμα τέλειο αυτό θα αγόραζα και εγώ. Και πάλι μεγειες!!!! Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό το μοντέλο που πήρες,έχει επιτυχία
Αλέξανδρε καλοφορετο! Στάλθηκε από το Redmi 8A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.