0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μιας και το πρότζεκτ θα αργήσω να το παρω, είπα να τιμήσω τον καρχαριακια. Μόλις ήρθε, κυριολεκτικά έπρεπε να βγάλω ΟΛΑ τα λινκς από το μπρασελέ. Με εξέπληξε ευχάριστα ότι το μπρασελέ είναι με βιδωτες μπάρες. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αδερφε , επειδη εχεις καταντησει αηδια , απο τουδε και στο εξης , δεν θα ματαξαναευχηθω.Η σημερινη μου ευχη , θα ειναι εφαπαξ για ολες τις νεες αφιξεις σου.Καλοφορετο ρε μπαγασα.Να εχεις υγεια.Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αφού αποκαλύφθηκε στο άλλο νήμα, ας μπει και εδώ...
Εξαιρετική επιλογή,καλοφορετο.Εχει pushers στο πλάι και τι ρυθμίζουν?Υπαρχει κάποιος περιορισμός στο manual για το που πρέπει να είναι οι δείκτες όταν σεταρεις την ημερομηνία?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.