0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτος είναι ο μήνας της σεικο για εμένα...Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δηλαδή το αγοράζουμε μέσα από το forum;διαδικασία και κόστος;ευχαριστω και πάλι. με ενδιαφέρει.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ήρθε κ το δικό μου!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάντως αν θέλει κάποιος το δικό μου, ευχαρίστως το ανταλλάσω με 10 χαρτονομίσματα των 50€. Μόνο σύντομα, γιατί η τιμή ανεβαίνει με κάθε δημοσίευση του ρολογιού.Μου άρεσε το σχόλιο του Βάγκνερος "...Όσοι δεν πρόλαβαν...".Κοντά 3 μήνες με αυτό ασχολούμασταν κάθε μέρα.
πραγματικά δεν το πηρα χαμπάρι. και στις νέα αφίξεις δεν υπήρχε τίποτα,ουτε φωτό.
Στο επόμενο λοιπόν
Κανονίστε σύντομα ε?
Λες ε?Back to back !
Ο έρωτας με έρωτα περνάει, το γοργόν και χάριν έχει, στη βράση κολλάει το σίδερο και άλλα τέτοια όμορφα.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.