0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παναγιώτη, Άλκη, καλορίζικα τα ζιλα! Και στους δυο κάθονται πολύ καλά, παρόλο το μέγεθος. Πολύ ωραία κομμάτια.
Σ'ευχαριστώ, όντως υσχύει ισχύουν όλα αυτά που λες....τους αντάπτορες που λες τους σκέφτομαι αλλά νομίζω ότι είναι νωρίς ακόμα!!..όσο για το φως που λες το γνωρίζω.. ecodriveΣτάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έλα ρε συ καλή ιδέα, βέβαια το σχέδιο του μπρασελέ δεν με κέρδισε αλλά η ιδέα πολύ ενδιαφέρον.Απ'οτι ξέρω με τα suppa adaptors υπάρχουν πολλές επιλογές για λουροαλλαγές ή και μπρασελέ αλλά αυτή τη στιγμή μου αρέσει το μαμά rubber Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να ερχόταν και με μπρασελέ σε κάπως αγορές. Φωτό από ίντερνετ: (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Σα να μου φαίνεται φτιαγμένο για το ρολόι αυτό το μπρασελέ, δεν πρέπει να είναι με ανταπτορες.
https://suppaparts.com/
Ποοο έχει πράμα
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.