0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν συγκρατήθηκα τελικά...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συγνώμη για την καθυστέρηση αλά τώρα το είδα καλοφόρετο με υγεία!!
Seamaster black (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χάρη ευχαριστώ. Αρχισα λίγο να κατεβαίνω σε διάμετρους και παχη . Αυτό το seamaster είναι αντικειμενικά ποιο ισορροπημένο. Το νέο είναι πιο βαρυ και έχει και το καυλοσπυρο... Ωω με συγχωρείτε βαλβίδα ηλιου ήθελα να πω Στάλθηκε από το Redmi 8A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα βρεί άραγε χρόνο στον καρπό σου?
Seamaster black (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
... Για βάλε και μια με lume να το δω πως είναι..
Μια και κατάφερα να βγάλω μια, έστω και μετριόταρη (όπως είπα δεν το έχω με τις σκοτεινές φωτογραφίες)...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.