0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα παιδιά. Επειδή σήμερα είχα πολύ πήξιμο στην δουλειά και δεν έχω μπει καθόλου, ο Αλέξανδρος αγόρασε κανένα ρολόι?
Παράθεση από: WasteG8 στις Ιούνιος 08, 2020, 23:26:36 μμΚαλησπέρα παιδιά. Επειδή σήμερα είχα πολύ πήξιμο στην δουλειά και δεν έχω μπει καθόλου, ο Αλέξανδρος αγόρασε κανένα ρολόι? Ναι το τρίτο για έκτη φορά
Παράθεση από: oikonikos στις Ιούνιος 08, 2020, 23:29:14 μμΠαράθεση από: WasteG8 στις Ιούνιος 08, 2020, 23:26:36 μμΚαλησπέρα παιδιά. Επειδή σήμερα είχα πολύ πήξιμο στην δουλειά και δεν έχω μπει καθόλου, ο Αλέξανδρος αγόρασε κανένα ρολόι? Ναι το τρίτο για έκτη φορά Εισαι υπερβολικος!Το δευτερο Tudor πηρε
....ποσο τζιν τονικ ηπια και τα βλεπω διπλά;;;;
Bronze (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: oikonikos στις Ιούνιος 08, 2020, 23:29:14 μμΠαράθεση από: WasteG8 στις Ιούνιος 08, 2020, 23:26:36 μμΚαλησπέρα παιδιά. Επειδή σήμερα είχα πολύ πήξιμο στην δουλειά και δεν έχω μπει καθόλου, ο Αλέξανδρος αγόρασε κανένα ρολόι? Ναι το τρίτο για έκτη φορά Χα Χα Χα... κορυφαίο !!!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.