0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλοφορετο, πολυ ωραιο το μπρούτζινο, σαν να λέει βούτηξε με στη θάλασσα ένα πράγμα !!
Το που βρίσκεις τα ρολόγια είναι πια γνωστό σε όλους (τι κάνει γαβ γαβ πίσω από ένα δέντρο και φερμάρει περαστικούς) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αυτό που με παραξενεύει είναι που έχουν και τα κουτιά τους μαζί(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλοφόρετο και άντε και με... δεν το λέω κατάλαβες...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλοφορετο το τρίτο Αλέξανδρε. Πολύ όμορφο είναι και αυτό.
Το επόμενο,πρέπει να είναι Ρολεξ
Παράθεση από: george_ στις Ιούνιος 07, 2020, 16:37:34 μμΤο επόμενο,πρέπει να είναι ΡολεξΓια την ωρα κρατιέμαι Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Ιούνιος 07, 2020, 16:39:00 μμΠαράθεση από: george_ στις Ιούνιος 07, 2020, 16:37:34 μμΤο επόμενο,πρέπει να είναι ΡολεξΓια την ωρα κρατιέμαι Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalkοκ,αλλά κοίτα προς Ρολεξ
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Ιούνιος 07, 2020, 15:53:33 μμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟοοοοοοΥπεροχο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλοφορετο φιλαρακι!!!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλλα επειδή είναι ίδια μάρκα μετραει για ένα ρολόι εξυπνακηδες Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Ιούνιος 07, 2020, 15:41:07 μμΑλλα επειδή είναι ίδια μάρκα μετραει για ένα ρολόι εξυπνακηδες Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕντάξει δεν υπάρχεις..... Γελάω ακόμα καλορίζικο το νέο απόκτημα να το χαρείς όσο δεν παίρνει μεγειες και καλοφόρετο..... Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.