0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποιο τριτο ρολοι ειναι αυτο?
Αλέξανδρε με'γειές το μπρόνζο αλλά το κλασσικό bb είναι όνειρο..(σύντομο..)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπραβο αλεξ
Παράθεση από: oikonikos στις Ιούνιος 07, 2020, 15:57:42 μμΠοιο τριτο ρολοι ειναι αυτο?1(2)Tudor εχω Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Bronze (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Ιούνιος 07, 2020, 16:00:28 μμΠαράθεση από: oikonikos στις Ιούνιος 07, 2020, 15:57:42 μμΠοιο τριτο ρολοι ειναι αυτο?1(2)Tudor εχω Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕφυγες για meme
Παράθεση από: Alexandros00 στις Ιούνιος 07, 2020, 15:46:15 μμ Bronze (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΏωωωχ! Καλοφόρετο. Το πας σιγά-σιγά για να φτάσεις στην ακατανόμαστη σε κατάλαβα.
Καλορίζικο Άλεξ! Πανέμορφο! Να σου πω ειλικρινά νομίζω το καινούριο μου αρέσει περισσότερο. Είναι πιο μοναδικό, πιο ξεχωριστό.Να τα χαίρεσαι και τα δύο φίλε!!
Καλορίζικο
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.