0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: xRallyArt στις Ιούνιος 03, 2020, 21:46:06 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Δεν κρατήθηκα αλλοΔε κρατηθηκες!!!! Ωραιος να το χαρεις οσο δε παει
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Δεν κρατήθηκα αλλο
Σε ευχαριστω πολυ!!!Του εχω παραγγείλει ηδη λουρακιαΑς ειναι καλα το eBay
Παράθεση από: xRallyArt στις Ιούνιος 03, 2020, 21:46:06 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Δεν κρατήθηκα αλλοΜεγειες καλοφόρετο με το καλό να δεχθείς και τα λουράκια που έχεις παραγγείλει. Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: xRallyArt στις Ιούνιος 03, 2020, 21:46:06 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Δεν κρατήθηκα αλλοΩπ το τσίμπησες τελικά!!! Καλοριζικο φιλε ,να το χαρείς Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: xRallyArt στις Ιούνιος 03, 2020, 21:46:06 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Δεν κρατήθηκα αλλοΚαλοφόρετο και καλοφόρτιστο Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευτυχής σκληροτράχηλος κάτοχος DURO Xωρίς κουτί χωρίς χαρτιά (τι χρειάζονται αυτά εν προκειμένω;)[/url[url=https://postimg.cc/f3J35NJg]hosting images freeΛουλούδι το DUROΤο 5αράκι που φόρεσα το πρωί πήγε φυσικά κουβά. Παρεμπιπτόντως το DURO ήρθε εν λειτουργία και μάλιστα σεταρισμένο αλλά με 6 ώρες διαφορά, προφανώς από κάποιον στην τοπική ωρική του ζώνη όπως φαίνεται στην φωτό. Λοιπόν, με 55 ευρώ από τον Ιάσονα (Λας Βέγκας Great Watches) χωρίς τελωνείο. Η συσκευασία τελείως απλή, πιο απλή δεν θα μπορούσε, ίσως να έπαιξε τον ρόλο της για το τελωνείο, ίσως.. Η ημερομηνία αγοράς ήταν 6 Απρ. και επειδή αργούσε ανησύχησα για απώλεια ή οτι θα ακολουθούσε διαδικασίες εκτελωνισμού.Άλλο να ακούς οτι αξίζει παραπάνω για τα χρήματα που δίνεις και άλλο να το βλέπεις, πολύ ρολόι για 55 ευρώ.
πολύ ωραιο το duro. για εδώ ελλάδα πιστεύεις ότι μπορώ να το βρω;η ενναλακτικα κάποιο ασφαλές λινκ;ευχαριστω.
Παράθεση από: filipdent στις Ιούνιος 03, 2020, 23:06:51 μμπολύ ωραιο το duro. για εδώ ελλάδα πιστεύεις ότι μπορώ να το βρω;η ενναλακτικα κάποιο ασφαλές λινκ;ευχαριστω.Το κοιτάμε για προτζεκτ αν σε ενδιαφερει
Παράθεση από: oikonikos στις Ιούνιος 03, 2020, 23:10:48 μμΠαράθεση από: filipdent στις Ιούνιος 03, 2020, 23:06:51 μμπολύ ωραιο το duro. για εδώ ελλάδα πιστεύεις ότι μπορώ να το βρω;η ενναλακτικα κάποιο ασφαλές λινκ;ευχαριστω.Το κοιτάμε για προτζεκτ αν σε ενδιαφερειδηλαδή;
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.