0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ όμορφο!Για πες μας λίγα λόγια γιατί είμαι ανίδεος...
Παράθεση από: w@tcher στις Ιούνιος 01, 2020, 08:11:47 πμΠολύ όμορφο!Για πες μας λίγα λόγια γιατί είμαι ανίδεος... Ευχαριστώ Σε γενικές γραμμές, αυτόματος flyback χρονογράφος, το συγκεκριμένο είναι μέσα 70. Αυτό που έκανε να το προσέξω ιδιαίτερα είναι ότι είναι στα 28.800bph, vertical clutch με column wheel. Με λίγα λόγια, συνδυάζει χαρακτηριστικά high end χρονογραφων που θεωρούνται δύσκολα και πολύπλοκα και γιαυτο είναι και σχετικά σπάνια. Αυτό φοράει την 8100A που θεωρείται η "μικρή", αλλά είναι πιο σπάνια αφού η 8110Α ήταν η πιο διαδεδομένη τότε. Ο συμφορουμιτης Γιώργος μα την γνώρισε:http://www.greekwatchforum.gr/index.php?topic=14188
Χρήστο έχω δίνει ότι σε αντίστοιχους χρονογράφους εάν θελεις μπορείς να βάλεις τα δευτερα να τρέχουν συντονισμένα με την ώρα συνεχως
Χαχαχα έχετε δίκιο! Καλημέρα σε όλους με vintage Citizen. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Automatic Caliber 8100A Flyback Chronograph. Να ευχαριστήσω τον Γιώργο που σε πρόσφατο θέμα του μας εισήγαγε σε αυτή την οικογένεια μηχανών της Citizen. Πραγματικά δεν την ήξερα καθόλου και είναι εξαιρετικές. Ευτυχώς δεν τη ξέρουν οι "πλατιές λαϊκές μάζες" με αποτέλεσμα χαμηλές τιμές και εύκολη σχετικά διαθεσιμότητα.
Χαχαχα έχετε δίκιο! Καλημέρα σε όλους με vintage Citizen. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Automatic Caliber 8100A Flyback Chronograph. Να ευχαριστήσω τον Γιώργο που σε πρόσφατο θέμα του μας εισήγαγε σε αυτή την οικογένεια μηχανών της Citizen. Πραγματικά δεν την ήξερα καθόλου και είναι εξαιρετικές. Ευτυχώς δεν τη ξέρουν οι "πλατιές λαϊκές μάζες" με αποτέλεσμα χαμηλές τιμές και εύκολη σχετικά διαθεσιμότητα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Χρήστο, πανέμορφο το citizen! Υπέροχο κομμάτι!Καλοφόρετο και να το χαίρεσαι!!!Να πω Με την ευκαιρία, ένα τεράστιο ευχαριστώ από καρδιάς στο φίλο Νίκο!!!
Να είσαι καλά και να το ευχαριστηθεις το ρολόι!Πολύ καλή επιλογή!
Κεραμίδα από τον Χρήστο!Καλοφόρετο. Γίνεται βίνταζ και να μη μου αρέσει; Και βέβαια όχι.Καλές αναμνήσεις λοιπόν.
Καλορίζικο και καλό μήνα!
Ωραίο "ποδαρικό"! Πολύ ωραίο.Καλοφορετο.
Υπεροχη η βιντατζια!!!! Μεγειες!!!!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.