0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: blah στις Μάιος 27, 2020, 14:58:19 μμΠαράθεση από: Taylor 1981 στις Μάιος 27, 2020, 14:52:30 μμΑντοχή του LCD σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜέχρι εκεί το κατάλαβα Εννοώ σε σχέση με τα απλά G, για τι καταστάσεις μιλαμε; Αντί για 0 αντέχει μέχρι -20 ή αντί για -30 αντέχει μέχρι -100;Ναί μιλάμε για -20°C κ πιο κάτω. Ένα άλλο G όχι ότι θα πάθει ζημιά αλλά δεν θα δουλεύει σωστά το LCD.Θα πρέπει να ανέβει η θερμοκρασία για να δουλέψει κ πάλι σωστά. Το 7900 έχει την δυνατότητα να δουλεύει το LCD κανονικά ακόμα κ στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Μάιος 27, 2020, 14:52:30 μμΑντοχή του LCD σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜέχρι εκεί το κατάλαβα Εννοώ σε σχέση με τα απλά G, για τι καταστάσεις μιλαμε; Αντί για 0 αντέχει μέχρι -20 ή αντί για -30 αντέχει μέχρι -100;
Αντοχή του LCD σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
οπα γιωργο τι παιχτηκε τωρααα
Εκτός πλάνου αγορά...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Βγάλτα!
Παράθεση από: oikonikos στις Μάιος 27, 2020, 16:01:05 μμΒγάλτα!Η υπομονή είναι αρετή...
Χρήστο έχω ξεφύγει...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
HintΕν αναμονή του unboxing...Να ευχαριστήσω τον συμφορουμιτη για το 7900...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Παράθεση από: micraSport στις Μάιος 27, 2020, 15:59:28 μμHintΕν αναμονή του unboxing...Να ευχαριστήσω τον συμφορουμιτη για το 7900...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 7 using TapatalkΝα σου πω....Μια μια τις φωτογραφιες.... Εισαι σοβαρος;;;Θας να παρω τον Οικονικο και να ρθουμε απο κει;;;Να βαλουμε ενα χερακι, να βοηθησουμε με το unboxing
Ελάτε, είμαι γραφείο Μαρούσι. Κερνάω καφεδάκια. Μόλις μπω στο αυτοκίνητο για Χαλκίδα θα κάνω το unboxing...To ξέρω είναι εκνευριστικό...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.