periklik και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: oikonikos στις Μάιος 10, 2020, 18:32:21 μμΠαράθεση από: micraSport στις Μάιος 10, 2020, 18:22:28 μμΚαι πολύ άντεξα...Εν αναμονή από Αγγλία... επί δύο...Sent from my Redmi Note 7 using TapatalkΕπί δύο?Ένα hint παρακαλώΔε μου έφτανε το ένα, πήρα δύο. Ένα solar, ενα quartz... Πιθανή ημερομηνία 27/5...Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Παράθεση από: micraSport στις Μάιος 10, 2020, 18:22:28 μμΚαι πολύ άντεξα...Εν αναμονή από Αγγλία... επί δύο...Sent from my Redmi Note 7 using TapatalkΕπί δύο?Ένα hint παρακαλώ
Και πολύ άντεξα...Εν αναμονή από Αγγλία... επί δύο...Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Άντε να δούμε και εγώ αύριο........
Παράθεση από: oikonikos στις Μάιος 10, 2020, 22:38:23 μμΆντε να δούμε και εγώ αύριο........Πάρε προτεραιότητα, εγώ αργώ.
Μιλάει ο Αλέξανδρος
Παράθεση από: oikonikos στις Μάιος 11, 2020, 00:08:14 πμΜιλάει ο Αλέξανδρος Όταν δεν ανταλλάσσει, μιλάει.Αλέξανδρος: Μαμ κακά ανταλλαγές και νάνι.
Για να δούμε και εμείς 😳😃
Μην επαναληφθώ! Περιμένω να δω τη πήρες αλλιώς δεν κοιμάμαι!!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.