0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Alexandros00 στις Μάιος 07, 2020, 12:46:16 μμΠαράθεση από: gmaras στις Μάιος 07, 2020, 10:00:50 πμΠαράθεση από: Alexandros00 στις Μάιος 06, 2020, 03:00:05 πμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑλέξανδρε καλοφόρετο και από εδώ το πανέρι φίλε! Είναι πανέμορφο και σου κάθεται καλά!Ευχαριστώ πολύ Γιώργο, πρέπει να τα φωτογραφισουμε παρέα τα δικά μάς, να γινει χαμός .Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠου θα πάει, θα γίνει κάποια στιγμή και αυτό! Γέροι να είμαστε... Πως το βλέπεις; Πρώτες εντυπώσεις;
Παράθεση από: gmaras στις Μάιος 07, 2020, 10:00:50 πμΠαράθεση από: Alexandros00 στις Μάιος 06, 2020, 03:00:05 πμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑλέξανδρε καλοφόρετο και από εδώ το πανέρι φίλε! Είναι πανέμορφο και σου κάθεται καλά!Ευχαριστώ πολύ Γιώργο, πρέπει να τα φωτογραφισουμε παρέα τα δικά μάς, να γινει χαμός .Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Μάιος 06, 2020, 03:00:05 πμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑλέξανδρε καλοφόρετο και από εδώ το πανέρι φίλε! Είναι πανέμορφο και σου κάθεται καλά!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα σας!Γκούχου γκούχου
Για πειτε τώρα ποιοι έκαναν παραγγελία το κάτωθι τα ξημερώματα και δεν εχει η Casio άλλα;Τον άλλον μήνα θα παραλάβει....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: micraSport στις Μάιος 08, 2020, 12:25:08 μμΓια πειτε τώρα ποιοι έκαναν παραγγελία το κάτωθι τα ξημερώματα και δεν εχει η Casio άλλα;Τον άλλον μήνα θα παραλάβει....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Σταμάτα σαταναααα το θελωωω
Παράθεση από: P.I.T. στις Μάιος 08, 2020, 13:20:46 μμΚαλησπέρα σας!Γκούχου γκούχουΚαλημέρες!!! Δώσε πόνο στο λαό σου! Αναμένουμε
Παράθεση από: blah στις Μάιος 08, 2020, 14:04:32 μμΠαράθεση από: P.I.T. στις Μάιος 08, 2020, 13:20:46 μμΚαλησπέρα σας!Γκούχου γκούχουΚαλημέρες!!! Δώσε πόνο στο λαό σου! Αναμένουμε Όταν με έχουν σε αναμονή δε μπορωωωωωωωωω
Καλά να μιλάνε οι άλλοι, αλλά κιεσυ; Πόσες φωτό μας έβαλες από το κουτί του χαμι; Και όχι το μέσα, το έξω, το ταχυδρομικό.
Παράθεση από: oikonikos στις Μάιος 08, 2020, 13:54:17 μμΠαράθεση από: micraSport στις Μάιος 08, 2020, 12:25:08 μμΓια πειτε τώρα ποιοι έκαναν παραγγελία το κάτωθι τα ξημερώματα και δεν εχει η Casio άλλα;Τον άλλον μήνα θα παραλάβει....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Σταμάτα σαταναααα το θελωωωIMHO μη παρεις το stealth, αλλα αυτο με τους λευκους δεικτες.Στο stealth δεν φαινεται τιποτα
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.