0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Βάιε ωραίο!!!Καλοφόρετο!Αλέξανδρε, εσύ που ξέρεις δε ρωτάς αν είναι ακρίδα;
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό το καιρό έχω μπλέξει με τη δουλειά και ο χρόνος μου ήταν πολύ μετρημένος ..μπήκα και τι να δω πανεράρες..σεϊκάρες..όλα τους όμορφα!Να τα χαίρεστε κύριοι και καλοφόρετα!!Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: watchman στις Μάιος 06, 2020, 23:51:05 μμΑυτό το καιρό έχω μπλέξει με τη δουλειά και ο χρόνος μου ήταν πολύ μετρημένος ..μπήκα και τι να δω πανεράρες..σεϊκάρες..όλα τους όμορφα!Να τα χαίρεστε κύριοι και καλοφόρετα!!Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚοίτα να ξεμπλεξεις, λείπει η παρέα σου οεοοοοοο Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Μάιος 07, 2020, 00:59:17 πμΠαράθεση από: watchman στις Μάιος 06, 2020, 23:51:05 μμΑυτό το καιρό έχω μπλέξει με τη δουλειά και ο χρόνος μου ήταν πολύ μετρημένος ..μπήκα και τι να δω πανεράρες..σεϊκάρες..όλα τους όμορφα!Να τα χαίρεστε κύριοι και καλοφόρετα!!Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚοίτα να ξεμπλεξεις, λείπει η παρέα σου οεοοοοοο Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩ ρε συ Άλεξ αστα να πάνε πιστεύω τέλος του μηνός θα είμαι κομπλέ και με νεοεισερχόμενο δυναμίτη..Αυτό που με κυνηγάει αυτό το καιρό είναι ο μηδενικός ελεύθερος χρόνος.... ευχαριστώ για την κατανόηση Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.