0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραιος!
Πολυ μορτικο ΑλεξανδρεΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλέξανδρε, θέλει κι ανάλογο ντύσιμο.Θέλω φωτό με πουκάμισο ξεκούμποτο, αλυσίδα χρυσή να χάνεται στις τρίχες του στήθους, παντελόνι κοτλέ καμπάνα ... και μαλλί κράνος άφρο look!Καλοφόρετο!
Παράθεση από: P.I.T. στις Νοέμβριος 07, 2019, 18:32:02 μμΑλέξανδρε, θέλει κι ανάλογο ντύσιμο.Θέλω φωτό με πουκάμισο ξεκούμποτο, αλυσίδα χρυσή να χάνεται στις τρίχες του στήθους, παντελόνι κοτλέ καμπάνα ... και μαλλί κράνος άφρο look!Καλοφόρετο!Και στο μικρό δάχτυλο στο χέρι το νύχι να εξέχει άνω των 3 εκατοστώνΣτάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
70sssssssss(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προσωπικά με έχεις μπερδέψει εντελώς Αλέξανδρε!Κάτι παίζει τελείται. Ο Νικόλας ψάχνει G, εσύ αυτό.... Δεν ξέρω. Μάλλον βλέπω όνειρο. Καλορίζικο πάντως...
Μας τρολαρει, δε θα πάρει ποτέ G
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.