0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό τώρα είναι μάλλον σπόντα για όσους δεν υποστηρίξαμε το συγκεκριμένο μοντέλο στη φετινή κλήρωση! Είναι πολύ όμορφο όντως, καλοφόρετο και να το χαίρεσαι!
Σας ευχαριστώ πολύ!!Παράθεση από: sub50 στις Δεκέμβριος 09, 2018, 10:38:44 πμΑυτό τώρα είναι μάλλον σπόντα για όσους δεν υποστηρίξαμε το συγκεκριμένο μοντέλο στη φετινή κλήρωση! Είναι πολύ όμορφο όντως, καλοφόρετο και να το χαίρεσαι!Όντως Sent from my SM-A320FL using Tapatalk
Πολυ πολυ πολυ ωραιοΚαλοφορετο
Η επιλογή μου στην ψηφοφορία από την αρχή ! Πανέμορφο! Να το χαρείς με υγεία
Να το χαρείς Τριαντάφυλλε!Ωραία επιλογή!
Ε Ε έρχεται!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα φίλοι μου!Είμαι πολύ χαρούμενος για την αγορά μου μετα απο πολύ καιρό είναι το Seiko SPDK03K1. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my SM-A320FL using Tapatalk
Παράθεση από: panos_ioannou στις Δεκέμβριος 10, 2018, 02:56:54 πμΕ Ε έρχεται!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ποιο ειναι ή εχεις ηδη πει?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.