0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χαρη, πολύ λεπτολόγος εισαι ρε φιλε...βαλε εκει πέρα λίγο σπάγγο, βαλε λιγη βενζινόκολλα και έφυγες....!
Δες εδω χαλια ποιοτητα..Αφου τους εκραξα μου έστειλαν αλλο ενα ιδιο και για να με καλμαρουν μου εκαναν δωρο και όποιο αλλο ηθελα καποιας αλλης σειρας..Αλλα και το δεύτερο που μου ηρθε στην πρωτη εφαρμογη παλι χαλασε και δεν τους ειπα τιποτα για να μην με πουν γραφικο.. Δεν τα πεταξα, εβαλα ειδικη κολλα και τα δυο φυλλα κολλησαν καλα αλλα το αισθητικο κομματι ειναι μετριο αφου φαινεται η πλαινη φθορα..Εδω το θυλακιο (band keeper) ειναι τοσο φαρδυ που υπερκαλύπτει το σταθερο και γλυστραει ελεύθερα
Είχα ανοίξει αυτό το θέμα... http://www.greekwatchforum.gr/index.php?topic=12015.0, αλλά δυστυχώς χάθηκαν οι φωτογραφίες με το θέμα που είχε προκύψει στο postimg. Δεν ξέρω αν μπορεί να διορθωθεί με αλλαγή της κατάληξης του link από κάποιον admin , αλλιώς θα μπορώ να τος ξανανεβάσω άλλη στιγμή γιατί δεν τις έχω διαθέσιμες τώρα.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.