SHMAIOFOROS, avis και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τρελλανέ μας !!!
Παράθεση από: spirosg75 στις Δεκέμβριος 20, 2017, 00:38:13 πμΕπείδή κοίταζα και εγώ για κάτι τέτοιο, το μόνο που με "τρόμαξε", είναι οτι ανάμεσα στα μαξιλαράκια δεν έχει χώρισμα οπότε σκέφτηκα οτι ρολόγια με μπρασελέ δεν θα εφαρμόζουν τέλεια και θα ακουμπάνε μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να γεμίσουν γρατζουνιές.Γι αυτό και θα πάρω μία wolf blake σαν αυτήν https://www.amazon.com/WOLF-305628-Blake-Watch-Pebble/dp/B00QNZG71M την οποία κατα καιρούς έχω βρέι σε αρκετά χαμηλότερη τιμή (καπου στα 45)Όντως το διαχωριστικό κάνει καλή δουλειά αλλά τσιμπάει η τιμή..
Επείδή κοίταζα και εγώ για κάτι τέτοιο, το μόνο που με "τρόμαξε", είναι οτι ανάμεσα στα μαξιλαράκια δεν έχει χώρισμα οπότε σκέφτηκα οτι ρολόγια με μπρασελέ δεν θα εφαρμόζουν τέλεια και θα ακουμπάνε μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να γεμίσουν γρατζουνιές.Γι αυτό και θα πάρω μία wolf blake σαν αυτήν https://www.amazon.com/WOLF-305628-Blake-Watch-Pebble/dp/B00QNZG71M την οποία κατα καιρούς έχω βρέι σε αρκετά χαμηλότερη τιμή (καπου στα 45)
Οκ απλά να το γράψουμε στο σχετικό νήμα για μην γινει καμία παρανόηση και την πατήσουμε σαν τους Αθηναίους
Παράθεση από: harolagoha στις Δεκέμβριος 20, 2017, 11:58:14 πμΟκ απλά να το γράψουμε στο σχετικό νήμα για μην γινει καμία παρανόηση και την πατήσουμε σαν τους Αθηναίους ......(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)...πόλεμος βορείων-νοτίων (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: harolagoha στις Δεκέμβριος 20, 2017, 11:58:14 πμΟκ απλά να το γράψουμε στο σχετικό νήμα για μην γινει καμία παρανόηση και την πατήσουμε σαν τους Αθηναίους Γιώργο πολυ καλή η κατάσταση του σιτιζεν! Γρηγοροκαλοπουλητο να ναι σε ότι τιμη επιθυμείς!! Καλά οι Αθηναίοι το 2019 θα μαζευτούν για τη πίτα του 2018 Εγώ για review το πήρα Είναι πολύ όμορφο...ελπίζω να δουλέψει..Ήταν 1.5 μήνα στο τελωνείο wtf...
Οκ απλά να το γράψουμε στο σχετικό νήμα για μην γινει καμία παρανόηση και την πατήσουμε σαν τους Αθηναίους Γιώργο πολυ καλή η κατάσταση του σιτιζεν! Γρηγοροκαλοπουλητο να ναι σε ότι τιμη επιθυμείς!!
Παράθεση από: harolagoha στις Δεκέμβριος 20, 2017, 11:32:22 πμΠαράθεση από: spirosg75 στις Δεκέμβριος 20, 2017, 00:38:13 πμΕπείδή κοίταζα και εγώ για κάτι τέτοιο, το μόνο που με "τρόμαξε", είναι οτι ανάμεσα στα μαξιλαράκια δεν έχει χώρισμα οπότε σκέφτηκα οτι ρολόγια με μπρασελέ δεν θα εφαρμόζουν τέλεια και θα ακουμπάνε μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να γεμίσουν γρατζουνιές.Γι αυτό και θα πάρω μία wolf blake σαν αυτήν https://www.amazon.com/WOLF-305628-Blake-Watch-Pebble/dp/B00QNZG71M την οποία κατα καιρούς έχω βρέι σε αρκετά χαμηλότερη τιμή (καπου στα 45)Όντως το διαχωριστικό κάνει καλή δουλειά αλλά τσιμπάει η τιμή..Ναί...πάει απο τα 15 στα 45-50. Προσωπικά, προτιμώ να δώσω τα 30 παραπάνω και να αποφύγω κάποια γρατζουνιά που θα με ξενερώσει απίστευτα
Οκ φίλος θα περιμένω... Καλά να περνάς!!!!!
Ήρτε(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ειναι πανεμορφο.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Να εισαι καλα, να το χαρεις.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλοφορετο να είναι!Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.