0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: harolagoha στις Οκτώβριος 04, 2017, 23:47:00 μμΔεν θυμαμαι να εβαλε ο Γιωργος αγγελια εδω μεσα κ να ταωεδιωξε σε Ελληνα.. ακριβως,αυτο λεω
Δεν θυμαμαι να εβαλε ο Γιωργος αγγελια εδω μεσα κ να ταωεδιωξε σε Ελληνα..
Παρε το ΜΜ,θα ειναι μια επενδυση για το μελλον
Πολυ ειρωνεια,βρε αγορι μου
Παράθεση από: george_ στις Οκτώβριος 04, 2017, 23:45:44 μμΑυτα τα υπεροχα ρολογια,δεν νομιζω να φευγουν ευκολα ΕλλαδαΚι όμως ένα SBDX012 έφυγε πρόσφαταDo not underestimate the power of Seiko
Αυτα τα υπεροχα ρολογια,δεν νομιζω να φευγουν ευκολα Ελλαδα
Παράθεση από: george_ στις Οκτώβριος 04, 2017, 23:40:14 μμΠαρε το ΜΜ,θα ειναι μια επενδυση για το μελλον Παράθεση από: george_ στις Οκτώβριος 04, 2017, 23:44:13 μμΠολυ ειρωνεια,βρε αγορι μου
Παράθεση από: george_ στις Οκτώβριος 04, 2017, 23:47:32 μμΠαράθεση από: harolagoha στις Οκτώβριος 04, 2017, 23:47:00 μμΔεν θυμαμαι να εβαλε ο Γιωργος αγγελια εδω μεσα κ να ταωεδιωξε σε Ελληνα.. ακριβως,αυτο λεω Ξερει τι κανει, εχει σχεδιο...Ειμαι διπλα του συνεχεια μπας κ μου μαθει κανα μυστικο ....
Έκπληξη!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Bonus points for sizing without losing a collar (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: georgefl74 στις Οκτώβριος 04, 2017, 12:02:59 μμ Bonus points for sizing without losing a collar (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)καλοφόρετο, όμορφο ρολόι
Μόνο καλές ώρες να δείχνει...
Diver με λουρί!Εγκρίνεται!Πάρα πολύ ωραίο! Να το χαίρεσαι george!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.