0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αρα,δεν υπαρχει προβλημα
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Το nato,μου αρέσει πολύ,αλλά φοβάμαι μην μου περισσεύει πολύ στο τελείωμα,γιατί έχω μικρό καρπό!!...το άλλο rubber ποιο είναι;
καλοριζικα!
Παράθεση από: Greg στις Ιούλιος 11, 2017, 17:34:36 μμSent from my iPhone using TapatalkΩραια επιλογη Γρηγορη.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλοριζικο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ωραιότατο το padi!! μόνο καλές καλοκαιρινές ώρες να δείχνει.
Παράθεση από: Greg στις Ιούλιος 11, 2017, 18:11:09 μμΤο nato,μου αρέσει πολύ,αλλά φοβάμαι μην μου περισσεύει πολύ στο τελείωμα,γιατί έχω μικρό καρπό!!...το άλλο rubber ποιο είναι;Το σωστό 22mm Bonetto για καρπούς 15-17cm.(μόνο που το χάρισα σε μια φίλη, μαζί με το ρολόι).
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Svl στις Ιούλιος 11, 2017, 19:03:22 μμΠαράθεση από: Greg στις Ιούλιος 11, 2017, 18:58:13 μμΕυχαριστώ Πέτρο!!...το pepsi,θα μπει αγγελία σύντομα!!Sent from my iPhone using Tapatalkαν θες μία γνώμη, καθυστέρησέ το, μήπως και αντιστραφεί το ποιό θα φύγει.+100000Καλά στα λέει ο Σπύρος,Μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό του καινούργιου άσε λίγο καιρό να πάρουν τον ίδιο χρόνο στο χέρι σου και μετά αποφασίζεις.Προσωπικά μ αρέσει πολύ περισσότερο το pepsi ,το άλλο το θεωρώ λίγο φλύαρο.
Παράθεση από: Greg στις Ιούλιος 11, 2017, 18:58:13 μμΕυχαριστώ Πέτρο!!...το pepsi,θα μπει αγγελία σύντομα!!Sent from my iPhone using Tapatalkαν θες μία γνώμη, καθυστέρησέ το, μήπως και αντιστραφεί το ποιό θα φύγει.
Ευχαριστώ Πέτρο!!...το pepsi,θα μπει αγγελία σύντομα!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Greg στις Ιούλιος 11, 2017, 17:43:19 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)...μάλλον πίνω παραπάνω από ότι αντέχω, και τα βλέπω όλα διπλά !Κ α λ ο ρ ί ζ ι κ ο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Petros1 στις Ιούλιος 11, 2017, 19:10:47 μμΠαράθεση από: Svl στις Ιούλιος 11, 2017, 19:03:22 μμΠαράθεση από: Greg στις Ιούλιος 11, 2017, 18:58:13 μμΕυχαριστώ Πέτρο!!...το pepsi,θα μπει αγγελία σύντομα!!Sent from my iPhone using Tapatalkαν θες μία γνώμη, καθυστέρησέ το, μήπως και αντιστραφεί το ποιό θα φύγει.+100000Καλά στα λέει ο Σπύρος,Μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό του καινούργιου άσε λίγο καιρό να πάρουν τον ίδιο χρόνο στο χέρι σου και μετά αποφασίζεις.Προσωπικά μ αρέσει πολύ περισσότερο το pepsi ,το άλλο το θεωρώ λίγο φλύαρο.Kαλοφόρετο Γρηγόρη!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μην τους ακούς, τα σπάει το padi!!!Ένα καλό rubber θέλει γιατί το μπρασελέ δε μου κάθεται καλά στη χελώνα (κανένα μπρασελέ...).
Αριστουργηματα ,κατι σαν Δοξα http://www.strapboutique.com/ProductDetails.asp?ProductCode=M22
Με γεια Γρηγόρη το νέο χελωνάκι. Δύσκολη επιλογή, τη Κική ή τη Κοκό Παράθεση από: constantine στις Ιούλιος 12, 2017, 00:04:22 πμΑριστουργηματα ,κατι σαν Δοξα http://www.strapboutique.com/ProductDetails.asp?ProductCode=M22Στο ebay έχει προσφορά, 2 σε τιμή ενός. Αν του πεις ότι είσαι μέλος σε φόρουμ θα κάνει και δώρο
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.