0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Giorgos_I στις Ιούνιος 26, 2017, 20:17:50 μμΠλήρης παρουσίαση τις επόμενες ημέρες.Τέλειο για το καλοκαίρι το μπλε Γιώργο, καλοβουτηχτο
Πλήρης παρουσίαση τις επόμενες ημέρες.
Εδω ο παλιός υποδέχεται το νεο.
Όχι ακριβώς νέα άφιξη αλλά επιστροφή από το ελβετικό σέρβις. Για την ιστορία, το ρολόι αγοράστηκε τον Ιανουάριο και το φορούσα περιστασιακά τα Σαββατοκύριακα κυρίως. Πριν ένα μήνα θέλοντας να δείξω σε φίλο και συμφορουμιτη το caseback διαπιστώνω ότι έχει φύγει το μπλε μενταγιόν!! Μιλάμε για νεύρα τρέλα και το χειρότερο είναι ότι δεν καταλαβαινω ποτέ και που έπεσε. Επικοινώνησα με την εταιρεία και μου έστειλαν κουτί για να τους το στείλω. Ομολογουμένως η όλη διαδικασία μου έκανε θετικότατη εντύπωση και επρόκειτο για σέρβις όπως θα έπρεπε να είναι.
Παράθεση από: sneakysneaky στις Ιούνιος 26, 2017, 21:18:26 μμΌχι ακριβώς νέα άφιξη αλλά επιστροφή από το ελβετικό σέρβις. Για την ιστορία, το ρολόι αγοράστηκε τον Ιανουάριο και το φορούσα περιστασιακά τα Σαββατοκύριακα κυρίως. Πριν ένα μήνα θέλοντας να δείξω σε φίλο και συμφορουμιτη το caseback διαπιστώνω ότι έχει φύγει το μπλε μενταγιόν!! Μιλάμε για νεύρα τρέλα και το χειρότερο είναι ότι δεν καταλαβαινω ποτέ και που έπεσε. Επικοινώνησα με την εταιρεία και μου έστειλαν κουτί για να τους το στείλω. Ομολογουμένως η όλη διαδικασία μου έκανε θετικότατη εντύπωση και επρόκειτο για σέρβις όπως θα έπρεπε να είναι. Έτσι δουλεύουν οι σοβαρές εταιρίες.Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν.Πολύ ωραίο ρολόι,δώσε μας κι άλλες φωτο.
Παράθεση από: Petros1 στις Ιούνιος 27, 2017, 00:35:45 πμΠαράθεση από: sneakysneaky στις Ιούνιος 26, 2017, 21:18:26 μμΌχι ακριβώς νέα άφιξη αλλά επιστροφή από το ελβετικό σέρβις. Για την ιστορία, το ρολόι αγοράστηκε τον Ιανουάριο και το φορούσα περιστασιακά τα Σαββατοκύριακα κυρίως. Πριν ένα μήνα θέλοντας να δείξω σε φίλο και συμφορουμιτη το caseback διαπιστώνω ότι έχει φύγει το μπλε μενταγιόν!! Μιλάμε για νεύρα τρέλα και το χειρότερο είναι ότι δεν καταλαβαινω ποτέ και που έπεσε. Επικοινώνησα με την εταιρεία και μου έστειλαν κουτί για να τους το στείλω. Ομολογουμένως η όλη διαδικασία μου έκανε θετικότατη εντύπωση και επρόκειτο για σέρβις όπως θα έπρεπε να είναι. Έτσι δουλεύουν οι σοβαρές εταιρίες.Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν.Πολύ ωραίο ρολόι,δώσε μας κι άλλες φωτο.Είπα να μην σχολιάσω αλλά δεν γίνεται.Σοβαρή εταιρεία που ξεκολλάει κομμάτι από το ρολόι δεν τη λες. Σοβαρό after sales ναι. Αλλά αν γίνονταν σε 2-3 χρόνια και δεν είχαν άλλο μενταγιον να του δώσουν τι θα το έκανε μετά το ρολόι;
Είπα να μην σχολιάσω αλλά δεν γίνεται.Σοβαρή εταιρεία που ξεκολλάει κομμάτι από το ρολόι δεν τη λες. Σοβαρό after sales ναι. Αλλά αν γίνονταν σε 2-3 χρόνια και δεν είχαν άλλο μενταγιον να του δώσουν τι θα το έκανε μετά το ρολόι;
Αφίχθη!
Το βασικό είναι να σου αρέσει. Αν σου αρέσει ανέχεσαι πολλά, όπως και με τις γυναίκες
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.