Φίλοι, φίλες, και οι ...............υπόλοιποι

( συνέχεια της παρουσίασης )
Εκπληκτος ! 
screenshot toolΧΡΟΝΟΜΕΤΡΙΑ ( 24 πρώτες ώρες )Τι COSC, τι Geneva Seal, τι radio controlled !
Το νεοαποκτηθέν, SEIKO SNKK47K1, σε συνεχή χρήση από εχθές,
είναι στο δευτερόλεπτο, με αναφορά στο
http://www.uhrzeit.org/atomuhr.phpΠρωτογνωρο, ειδικά για εμένα, με εμπειρίες από πιστοποιημένα ακριβά μηχανικά και μπόλικα quartz. Αυτό, αν και θεωρητικά "σφικτό", που το περίμενα να χάνει, πάει σφαίρα.
Ειχα βάλει ακριβώς, ( εκεί βοηθούν οι μυτεροί δείκτες ), στο λεπτό με το ΧΧ.00 στην ώρα, και.......το κρατάει ! Μιλάμε για μηχανικό ρολόι, των 60 Ε.
Τώρα, μένει να ελεγχθεί και με τους άλλους κατόχους, μου έτυχε
"κομμάτι" ή είναι όλα έτσι ?
Αντώνη, Χάρη ( αλφαβητικά ), τι λέτε ?
uploading picturesΝΥΚΤΕΡΙΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ
Ελλειπής, αδύναμη. Δεν είναι και το δυνατό του σημείο. Το έβαλα 2 ώρες στο πορτατίφ, και μετά, ενώ όλα τα άλλα "έφεγγαν", αυτό συγκριτικά, ήταν το πιο ασθενές. Οι δείκτες πιο δυνατοί, στο πρασινάκι τους, αλλά τα σημεία στις ώρες, μικρά και ασθενή. Εκεί, σηκώνει βελτίωση αν ακούει η SEIKO.
ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΠΟΣε 24-ώρες συνεχούς φορέματος, αφήνει καλές εντυπώσεις, ταιριάζει στο χέρι-κάθεται καλά, αν και σε εμένα είναι σφικτό, δεν χωράει τίποτα ανάμεσα στο μπρασελέ και τον καρπό. Το καλοκαίρι, μάλλον θα έχω πρόβλημα.
Ελαφρύ, το "ξεχνάς", και ....τέλος.
Επειδή εμένα μου είναι σφικτό, σε κάποιες κινήσεις με ψιλοεμποδίζει, και σε κάποια άλλη κίνηση ....έτριξε !
Μαγκώνει και καμιά τρίχα, αλλά όλα το κανουν .

Ευκολη και άμεση ανάγνωση, με τις φαρδιές ώρες και τους ευμεγέθεις και κλασικούς δείκτες και το καθαρό καντράν.
ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΡΙΤΩΝΣήμερα, συνάντησα αρκετούς φίλους, και εκτός του χθεσινού που μου έκανε παζάρια για να μου το πάρει με μόνο 100 Ε ( ...ήθελε να με ρίξει

), το έδειξα σε άλλους 5.
Κανένας και καμία, δεν είπαν τιμή λιγότερη των 250 Ε. Και τους άρεσε.
Το γυρίζω, το κουνάω, να δώ αυτήν την γυαλάδα. Δεν ενοχλεί καθόλου, και δεν δείχνει "φτήνια".
upload image( εδώ φαίνεται λίγο το πόσο σφικτό είναι )
Οσοι διστάσατε, λόγω γυαλάδας, μικρής τιμής, σχήματος, κλπ. μην το σκέφτεστε.
Αξίζει κάθε δεκάρα που θα δώσετε. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγω, και έχω φορέσει αρκετά ρολόγια έως σήμερα.