0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχει παραλάβει κάνεις την τελευταία βδομάδα ρολόι από αγορά εκτός ΕΕ;;; Φίλος μου λέει ότι έσφιξαν τα πράγματα και πλέον οτιδήποτε πάνω από 20€ αξία περνάει τελωνείο. Συγκεκριμένα κάτι ηλεκτρονικά τσιγάρα που είχαν παραγγείλει με την παρέα του (ένα-ένα) πέρασαν όλα. Αξία είχαν 50 ευρώ.
Παράθεση από: Stelios.T στις Φεβρουάριος 02, 2017, 09:20:30 πμΈχει παραλάβει κάνεις την τελευταία βδομάδα ρολόι από αγορά εκτός ΕΕ;;; Φίλος μου λέει ότι έσφιξαν τα πράγματα και πλέον οτιδήποτε πάνω από 20€ αξία περνάει τελωνείο. Συγκεκριμένα κάτι ηλεκτρονικά τσιγάρα που είχαν παραγγείλει με την παρέα του (ένα-ένα) πέρασαν όλα. Αξία είχαν 50 ευρώ. Δεν καταλαβαίνω από που βγαίνει όλο το ράδιο αρβύλα το τελευταίο καιρό. Πακέτο μου registered airmail από Ιαπωνία με 3 λάστιχα, δηλωμένη αξία ~45 ευρώ πέρασε χωρίς να σταματήσει πουθενά, το παραλαμβάνω αύριο-μεθαύριο από ότι βλέπω στο tracking.
Παράθεση από: georgefl74 στις Φεβρουάριος 02, 2017, 20:22:28 μμΠαράθεση από: Stelios.T στις Φεβρουάριος 02, 2017, 09:20:30 πμΈχει παραλάβει κάνεις την τελευταία βδομάδα ρολόι από αγορά εκτός ΕΕ;;; Φίλος μου λέει ότι έσφιξαν τα πράγματα και πλέον οτιδήποτε πάνω από 20€ αξία περνάει τελωνείο. Συγκεκριμένα κάτι ηλεκτρονικά τσιγάρα που είχαν παραγγείλει με την παρέα του (ένα-ένα) πέρασαν όλα. Αξία είχαν 50 ευρώ. Δεν καταλαβαίνω από που βγαίνει όλο το ράδιο αρβύλα το τελευταίο καιρό. Πακέτο μου registered airmail από Ιαπωνία με 3 λάστιχα, δηλωμένη αξία ~45 ευρώ πέρασε χωρίς να σταματήσει πουθενά, το παραλαμβάνω αύριο-μεθαύριο από ότι βλέπω στο tracking.Το έχεις ακούσει και από άλλου; Γι αυτό έγραψα εδώ πάντως για διασταύρωση.
Καλορίζικα!!Έχεις 19άρια lugs στα kinetic...? Για πες εντυπώσεις και τιμές...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.