0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
SBCZ015...! SCUBA RULES...!Καλοφόρετο, Γιώργο! -Θ.
Παράθεση από: xrhstosaa στις Ιανουάριος 19, 2017, 19:24:13 μμΠαράθεση από: georgefl74 στις Ιανουάριος 19, 2017, 18:38:58 μμΚαι η τελευταία αγορά του 2016 επιτέλους ήρθε Περαστικα Γιωργο, παρα πολυ ωραιο το SBCZ015 και σπανιο, jdm αν θυμαμαι καλα και ισως μοναδικο στην Ελλαδα. Μπραβο καλοφορετο ! Δεν ξέρω αν είναι μοναδικό στην Ελλάδα αλλά όντως είναι JDM. Πολύ ωραίο το πορτοκαλί του ακριβώς ότι έψαχνα. Δυστυχώς το πορτοκαλί Sumo ξέφυγε ψηλά...Παράθεση από: stavros14 στις Ιανουάριος 19, 2017, 18:57:59 μμΚαλοριζικη η σεικαρα και περαστικα Ευχαριστώ!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: georgefl74 στις Ιανουάριος 19, 2017, 18:38:58 μμΚαι η τελευταία αγορά του 2016 επιτέλους ήρθε Περαστικα Γιωργο, παρα πολυ ωραιο το SBCZ015 και σπανιο, jdm αν θυμαμαι καλα και ισως μοναδικο στην Ελλαδα. Μπραβο καλοφορετο !
Και η τελευταία αγορά του 2016 επιτέλους ήρθε
Καλοριζικη η σεικαρα και περαστικα
Παράθεση από: WhiteLionR στις Ιανουάριος 19, 2017, 22:30:00 μμSBCZ015...! SCUBA RULES...!Καλοφόρετο, Γιώργο! -Θ.Ευχαριστώ Θοδωρή! Τα μαζέψαμε όλα τα χρώματα στο φόρουμ
Παράθεση από: STF στις Ιανουάριος 16, 2017, 13:11:33 μμΠαράθεση από: Stelios.T στις Ιανουάριος 16, 2017, 12:45:58 μμ-20 Οκτωβρίου παραγγέλνω μέσω watcheszon με shipping insurance- Περιμένω- Περιμένω- Στέλνω mail- Περιμένω- Στέλνω πολλά mail, παίρνω τηλέφωνα- Περιμένω- 16 Δεκεμβρίου Παραλαμβανω ΑΔΕΙΟ κουτί- Δηλώνω κλοπή και περιμένω επιστροφή- 29 Δεκεμβρίου παραγγέλνω από κατάστημα στο Ναύπλιο- 30 με ενημερώνουν ότι δεν υπάρχει- 31 παραγγέλνω από κατάστημα στην Αγία Παρασκευή. Μου λένε ότι υπάρχει.- 10 Ιανουαρίου με ενημερώνουν ότι δεν υπάρχει.- 11 Ιανουαρίου παραγγέλνω από Creation με επιλογή DHL Express και ότι γίνει. Έτσι για το γαμωτο παραγγέλνω το Made in Japan- 4 μέρες μετά το έχω στα χέρια μου! Ούτε τελωνείο ούτε τίποτα! Περιττό να πω ότι ακόμα περιμένω τα λεφτά μου από watcheszon....Επιτέλους έχω ΚΑΙ εγώ ένα SKX!Sent from my iPhone using TapatalkΚαλησπέρα Στέλιο μου και φυσικά ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!Αυτός στο Ναύπλιο ότι έχει με καλούτσικη τιμή στο site στη πράξη δεν το έχει τελικά. Έτσι είχε γίνει όταν πήγα να παραγγείλω το EcoZilla... και το πήρα ελαφρώς ακριβότερα από κατάστημα του Πειραιά.Από Creation έχω παραγγείλει κι εγώ αλλά με απλά ταχυδρομεία και όλα πήγαν καλά. Το ίδιο ισχύει και για Watcheszon (που τότε λεγόταν κάπως αλλιώς αλλά τώρα μου διαφεύγει). Νομίζω πως η καθυστέρηση πληρωμής είναι λογική σε αυτή τη φάση καθώς πρέπει να διερευνήσουν τι έχει γίνει, περιμένουν και αυτοί τις απαντήσεις τους από τα ταχυδρομεία τα δικά μας και τις Σιγκαπούρης (φαντάζομαι).Ευχαριστώ πολύ!watcheshub λεγοταν. 1 μηνα για να μου επιστρέψουν τα λεφτά το θεωρώ υπερβολή εφόσον έχω πληρώσει και shipping insurance. Στο κάτω κάτω ο πελάτης δεν φταίει σε κάτι. Θα έπρεπε να μου έχουν επιστρέψει τα λεφτά και μετά είναι δικό τους θέμα τι γίνεται με τα ταχυδρομεία και τις ασφαλιστικές. Έχω κάνει transaction dispute μέσω paypal. Σε δεκα μέρες θα κάνω claim που σημαίνει μου δίνει τα λεφτά η paypal και μετά κυνηγάει εκείνη την watcheszon. Πρέπει να καταλάβουν τα ηλεκτρονικά καταστήματα ότι ο πελάτης είναι πιο απαιτητικός από φυσικό κατάστημα γιατί το ηλεκτρονικό δεν έχει πρόσωπο. Πως να περιμένω μήνες εγώ μπας και μου δώσει κάποιος άγνωστος τα λεφτά μου?
Παράθεση από: Stelios.T στις Ιανουάριος 16, 2017, 12:45:58 μμ-20 Οκτωβρίου παραγγέλνω μέσω watcheszon με shipping insurance- Περιμένω- Περιμένω- Στέλνω mail- Περιμένω- Στέλνω πολλά mail, παίρνω τηλέφωνα- Περιμένω- 16 Δεκεμβρίου Παραλαμβανω ΑΔΕΙΟ κουτί- Δηλώνω κλοπή και περιμένω επιστροφή- 29 Δεκεμβρίου παραγγέλνω από κατάστημα στο Ναύπλιο- 30 με ενημερώνουν ότι δεν υπάρχει- 31 παραγγέλνω από κατάστημα στην Αγία Παρασκευή. Μου λένε ότι υπάρχει.- 10 Ιανουαρίου με ενημερώνουν ότι δεν υπάρχει.- 11 Ιανουαρίου παραγγέλνω από Creation με επιλογή DHL Express και ότι γίνει. Έτσι για το γαμωτο παραγγέλνω το Made in Japan- 4 μέρες μετά το έχω στα χέρια μου! Ούτε τελωνείο ούτε τίποτα! Περιττό να πω ότι ακόμα περιμένω τα λεφτά μου από watcheszon....Επιτέλους έχω ΚΑΙ εγώ ένα SKX!Sent from my iPhone using TapatalkΚαλησπέρα Στέλιο μου και φυσικά ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!Αυτός στο Ναύπλιο ότι έχει με καλούτσικη τιμή στο site στη πράξη δεν το έχει τελικά. Έτσι είχε γίνει όταν πήγα να παραγγείλω το EcoZilla... και το πήρα ελαφρώς ακριβότερα από κατάστημα του Πειραιά.Από Creation έχω παραγγείλει κι εγώ αλλά με απλά ταχυδρομεία και όλα πήγαν καλά. Το ίδιο ισχύει και για Watcheszon (που τότε λεγόταν κάπως αλλιώς αλλά τώρα μου διαφεύγει). Νομίζω πως η καθυστέρηση πληρωμής είναι λογική σε αυτή τη φάση καθώς πρέπει να διερευνήσουν τι έχει γίνει, περιμένουν και αυτοί τις απαντήσεις τους από τα ταχυδρομεία τα δικά μας και τις Σιγκαπούρης (φαντάζομαι).
-20 Οκτωβρίου παραγγέλνω μέσω watcheszon με shipping insurance- Περιμένω- Περιμένω- Στέλνω mail- Περιμένω- Στέλνω πολλά mail, παίρνω τηλέφωνα- Περιμένω- 16 Δεκεμβρίου Παραλαμβανω ΑΔΕΙΟ κουτί- Δηλώνω κλοπή και περιμένω επιστροφή- 29 Δεκεμβρίου παραγγέλνω από κατάστημα στο Ναύπλιο- 30 με ενημερώνουν ότι δεν υπάρχει- 31 παραγγέλνω από κατάστημα στην Αγία Παρασκευή. Μου λένε ότι υπάρχει.- 10 Ιανουαρίου με ενημερώνουν ότι δεν υπάρχει.- 11 Ιανουαρίου παραγγέλνω από Creation με επιλογή DHL Express και ότι γίνει. Έτσι για το γαμωτο παραγγέλνω το Made in Japan- 4 μέρες μετά το έχω στα χέρια μου! Ούτε τελωνείο ούτε τίποτα! Περιττό να πω ότι ακόμα περιμένω τα λεφτά μου από watcheszon....Επιτέλους έχω ΚΑΙ εγώ ένα SKX!Sent from my iPhone using Tapatalk
Ένα update εντελώς ενημερωτικά. Χθες το βράδυ έκανα claim στο paypal (είχα κάνει dispute μέσω paypal πριν 10 μέρες) για τα λεφτά μου από watcheszon και εντός 8 ωρών μου επέστρεψε τα λεφτά μου το watcheszon. Χέστηκαν πάνω τους, χάχα. Πάντα Paypal! ΠΑΝΤΑ!
Και η τελευταία αγορά του 2016 επιτέλους ήρθε Ε ναι ρε φίλε, πορτοκαλί!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: georgefl74 στις Ιανουάριος 19, 2017, 18:38:58 μμΚαι η τελευταία αγορά του 2016 επιτέλους ήρθε Ε ναι ρε φίλε, πορτοκαλί!ΠΑΡΑ πολύ ωραίο!!Καλορίζικο!!!
Και η τελευταία αγορά του 2016 επιτέλους ήρθε Ε ναι ρε φίλε, πορτοκαλί!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.