Όπως είπα όμως στο tracking των EΛΤΑ (δείτε το screenshot που είχα βάλει) δεν φαίνεται ότι έχει φτάσει Ελλάδα, οποτε μόλις βάλουν στο δικό τους σύστημα το tracking το μόνο που μου λένε είναι ότι πρέπει να περιμένω και ότι όταν φανεί ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ότι είναι Ελλάδα τότε μπορούν να το κοιτάξουν παραπάνω. Τι να πω...παράλογα. Είμαι και εξωτερικό αυτή και την επομενη εβδομάδα και είναι λίγο εκτος ελεγχου μου. Έχω πριξει στο σπίτι να κοιτάνε εάν ήρθε ο ταχυδρόμος.
Στέλιο μου διέφυγε ότι το tracking των ΕΛΤΑ δεν το δείχνει Ελλάδα.
Όπως διαπιστώνεις από το πλούτο και τη διαφορετικότητα των απόψεων υπάρχουν πολλά περιστατικά και ποικίλες υποθέσεις που μπορεί κανείς να κάνει.
Συνιστώ ψυχραιμία.
Επαναλαμβάνω πως κάθε Ταχυδρομείο έχει το δικό του Θεό αλλά και τα προβλήματα του
και δεν μιλάω για τους ταχυδρόμους, που στο κάτω-κάτω εκτελούν τις αποφάσεις της διοίκησης του εκάστοτε ταχυδρομικού γραφείου, γιατί κάθε περιοχή έχει τις ιδιαιτερότητες της και τα προβλήματα της. Στο Γαλάτσι παραδίδουν και τα απλά δέματα όταν είναι μικρά, στην Ηλιούπολη μπορεί όχι, παρά μόνο τα συστημένα. Μη ψάχνεις να βγάλεις άκρη από αυτά τα πράγματα.
Σας έστειλα δημόσια τα τηλέφωνα των ΕΛΤΑ στο αεροδρόμιο, αν θες -και αφού τα ΕΛΤΑ δε δείχνουν ακόμη παραλαβή Ελλάδα- περίμενε μέχρι το τέλος του μήνα και μετά πάρε τους τηλέφωνο.
Πιστεύω πως τελικά όλα καλά θα πάνε.