Αποστολέας Θέμα: Νέες αφίξεις...  (Αναγνώστηκε 3832309 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος k.pafis

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Νέες αφίξεις...
« Απάντηση #9495 στις: Νοέμβριος 17, 2016, 11:24:10 πμ »
Έχει φτάσει Αθηνα φίλε αλλά δεν εξηγείται 17 ημέρες στο τελωνείο...φοβάμαι ότι κάποιος πιθανόν το βούτηξε..πριν λίγο καιρό παρέλαβα και εγώ από watcheszon...αψογοι!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Stelios.T

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9496 στις: Νοέμβριος 17, 2016, 11:47:47 πμ »
Έχει φτάσει Αθηνα φίλε αλλά δεν εξηγείται 17 ημέρες στο τελωνείο...φοβάμαι ότι κάποιος πιθανόν το βούτηξε..πριν λίγο καιρό παρέλαβα και εγώ από watcheszon...αψογοι!

Πηρα το shipping insurance oποτε φαντάζομαι εάν δεν έρθει ποτε είμαι καλυμμένος. Θα περιμένω μέχρι τέλος του μηνα. Από το ταχυδρομείο προς το παρόν μου λένε να περιμένω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jim teo

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9497 στις: Νοέμβριος 17, 2016, 11:49:51 πμ »
Φιλε, δε θελω να σε τρομοκρατησω αλλα να ξερεις οτι υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να στο εχουν βουτηξει.
Οντως ειναι πολυ συνεπεις και γρηγοροι στις αποστολες τους. Κι εγω τις προαλλες παρελαβα τη χελωνα χωρις κανενα προβλημα.
Θα σου πω ομως τι διαπιστωσα απο την τελευταια παραγγελια. Οσο κι αν σου κανει εντυπωση, προσωπικα εξεπλαγην, το στελνουν απλο. Και οταν λεω απλο, εννοω ουτε καν συστημενο.
Το εμαθα χθες που πηγα να ζητησω τα ρεστα απο τον ταχυδρομο, γιατι δεν εφερε το δεμα στο γραφειο.
Μου εξηγησε λοιπον ο ανθρωπος οτι εχει εντολη να φερνει ΜΟΝΟ τα συστημενα.
Τα απλα δεν τα φερνει. Αντε τωρα να του πω εγω οτι αυτο το εντελως χυμα δεματακι, περιειχε μεσα ενα ρολοι.
Για την ιστορια τη χελωνα πηγα και την πηρα μονος μου απο κεντρο διαλογης, Λενορμαν & Κωνσταντινουπολεως.

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #9498 στις: Νοέμβριος 17, 2016, 11:53:30 πμ »
Βαγγελη δε νομιζω να ισχυει αυτο που λες..Εμενα μου το φερνει ο και αν δεν με βρει σπιτι αφηνει χαρτακι για παραλαβη απ το τοπικο ταχυδρομειο..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9499 στις: Νοέμβριος 17, 2016, 11:57:07 πμ »
Βαγγελη δε νομιζω να ισχυει αυτο που λες..Εμενα μου το φερνει ο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) και αν δεν με βρει σπιτι αφηνει χαρτακι για παραλαβη απ το τοπικο ταχυδρομειο..

Και εμενα αυτό συμβαίνει. Και μάλιστα όταν το παραλαμβάνω από το ταχυδρομείο, πολλές φορές δεν θέλει καν υπογραφή. Απλα επειδή δεν χώραγε στο κουτί, αφήνει χαρτάκι.

Βεβαια επειδή τίποτα δεν αποκλείεται το μόνο που μπορώ να ελπίζω στην τελική είναι το shipping insurance που ήταν 1 δολάριο επιπλέον, να έχει κάποια χρησιμότητα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
  • Vintage Omega Seamaster '69 Calibre 601
    • Προφίλ
« Απάντηση #9500 στις: Νοέμβριος 17, 2016, 12:02:15 μμ »
Φιλε, δε θελω να σε τρομοκρατησω αλλα να ξερεις οτι υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να στο εχουν βουτηξει.
Οντως ειναι πολυ συνεπεις και γρηγοροι στις αποστολες τους. Κι εγω τις προαλλες παρελαβα τη χελωνα χωρις κανενα προβλημα.
Θα σου πω ομως τι διαπιστωσα απο την τελευταια παραγγελια. Οσο κι αν σου κανει εντυπωση, προσωπικα εξεπλαγην, το στελνουν απλο. Και οταν λεω απλο, εννοω ουτε καν συστημενο.
Το εμαθα χθες που πηγα να ζητησω τα ρεστα απο τον ταχυδρομο, γιατι δεν εφερε το δεμα στο γραφειο.
Τα απλα δεν τα φερνει. Αντε τωρα να του πω εγω οτι αυτο το εντελως χυμα δεματακι, περιειχε μεσα ενα ρολοι.
Για την ιστορια τη χελωνα πηγα και την πηρα μονος μου απο κεντρο διαλογης, Λενορμαν & Κωνσταντινουπολεως.

Από αυτά που διαβάζω καταλαβαίνω πως κάθε ταχυδρομείο έχει το δικό του Θεό. Τυγχάνει να γνωρίζω βέβαια πως τα ΕΛΤΑ γενικώς έχουν τεράστια θέματα προσωπικού και λειτουργούν πάλι με συμβασιούχους οι οποίοι μέχρι να μάθουν τον τομέα και τις ιδιαιτερότητες τους.... φεύγουν και προσλαμβάνονται άλλοι.
Πάντως εμένα μου φέρνουν ακόμη και τα απλά δέματα αρκεί να είναι μικρά. Μου έχει τύχει βέβαια να μου αφήσουν δέμα με ρολόι μέσα... χύμα στην είσοδο της πολυκατοικίας. Όποιος ήθελε το βούταγε!

Το πρόβλημα του φίλου μας είναι πως δεν του λένε πως το έχουν παραδώσει. Όμως εγώ δε θα περίμενα άλλο θα επικοινωνούσα με το Ταχυδρομικό Γραφείο της περιοχής μου να μάθω τη τύχη του δέματος μου που το tracking δείχνει πως είναι στην Ελλάδα εδώ και 19 ημέρες. Είναι υποχρεωμένοι!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9501 στις: Νοέμβριος 17, 2016, 12:06:29 μμ »

Από αυτά που διαβάζω καταλαβαίνω πως κάθε ταχυδρομείο έχει το δικό του Θεό. Τυγχάνει να γνωρίζω βέβαια πως τα ΕΛΤΑ γενικώς έχουν τεράστια θέματα προσωπικού και λειτουργούν πάλι με συμβασιούχους οι οποίοι μέχρι να μάθουν τον τομέα και τις ιδιαιτερότητες τους.... φεύγουν και προσλαμβάνονται άλλοι.
Πάντως εμένα μου φέρνουν ακόμη και τα απλά δέματα αρκεί να είναι μικρά. Μου έχει τύχει βέβαια να μου αφήσουν δέμα με ρολόι μέσα... χύμα στην είσοδο της πολυκατοικίας. Όποιος ήθελε το βούταγε!

Το πρόβλημα του φίλου μας είναι πως δεν του λένε πως το έχουν παραδώσει. Όμως εγώ δε θα περίμενα άλλο θα επικοινωνούσα με το Ταχυδρομικό Γραφείο της περιοχής μου να μάθω τη τύχη του δέματος μου που το tracking δείχνει πως είναι στην Ελλάδα εδώ και 19 ημέρες. Είναι υποχρεωμένοι!

Όπως είπα όμως στο tracking των EΛΤΑ (δείτε το screenshot που είχα βάλει) δεν φαίνεται ότι έχει φτάσει Ελλάδα, οποτε μόλις βάλουν στο δικό τους σύστημα το tracking το μόνο που μου λένε είναι ότι πρέπει να περιμένω και ότι όταν φανεί ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ότι είναι Ελλάδα τότε μπορούν να το κοιτάξουν παραπάνω. Τι να πω...παράλογα. Είμαι και εξωτερικό αυτή και την επομενη εβδομάδα και είναι λίγο εκτος ελεγχου μου. Έχω πριξει στο σπίτι να κοιτάνε εάν ήρθε ο ταχυδρόμος.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jim teo

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9502 στις: Νοέμβριος 17, 2016, 12:12:46 μμ »
Το δικο μου τον ταχυδρομο τον ξερω χρονια και τον εμπιστευομαι.
Δεν ειχε λογο να μη μου το φερει.
Σημερα, για παραδειγμα, μου εφερε ενα μεγαλο δεμα με πραγματα για τη μηχανη.
Χθες μου εφερε ενα λουρακι που ειχα παραγγειλει (το οποιο ομως ηταν συστημενο).
Τις προαλλες εφερε το skx009 του συναδελφου.
Πριν αρκετους μηνες, ειχε φερει παλι ενα σιτιζεν για ενα συναδελφο.
Για να μου λεει οτι δεν ηταν συστημενο, σημαινει οτι δεν ηταν.
Δεν ξερω μηπως απο watcheszon το καθιερωσαν τωρα τελευταιο αυτο, για λογους κοστους αλλα και τελωνειου.
Υπαρχει καποιος αλλος που να παρελαβε μετα απο εμενα; Εγω τη χελωνα την παρελαβα Παρασκευη.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Svl

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9503 στις: Νοέμβριος 17, 2016, 12:16:32 μμ »

Όπως είπα όμως στο tracking των EΛΤΑ (δείτε το screenshot που είχα βάλει) δεν φαίνεται ότι έχει φτάσει Ελλάδα, οποτε μόλις βάλουν στο δικό τους σύστημα το tracking το μόνο που μου λένε είναι ότι πρέπει να περιμένω και ότι όταν φανεί ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ότι είναι Ελλάδα τότε μπορούν να το κοιτάξουν παραπάνω. Τι να πω...παράλογα. Είμαι και εξωτερικό αυτή και την επομενη εβδομάδα και είναι λίγο εκτος ελεγχου μου. Έχω πριξει στο σπίτι να κοιτάνε εάν ήρθε ο ταχυδρόμος.
Αφού είσαι μακριά από την έδρα σου, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά.
Από όσα έχεις αναφέρει, ούτως ή άλλως τυχόν επίσκεψη στο τοπικό ελτα θα ήταν άσκοπη.

Εδώ θέλει (αν ήσουν Αθήνα) να έπαιρνες μαζί σου αρκετά καντήλια και να κατευθυνόσουν προς αεροδρόμιο.
Το πακέτο φαίνεται στο σύστημα, άρα παίζει να έχει κολλήσει χωρίς λόγο και να μην έχει κλαπεί - πράγμα που σου εύχομαι. ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
-"Και δηλαδή εσύ εκείνα τα χρόνια τι έκανες ρε παππού;"
-"Χάζευα ρολόγια".

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9504 στις: Νοέμβριος 17, 2016, 12:21:33 μμ »
Το δικο μου τον ταχυδρομο τον ξερω χρονια και τον εμπιστευομαι.
Δεν ειχε λογο να μη μου το φερει.
Σημερα, για παραδειγμα, μου εφερε ενα μεγαλο δεμα με πραγματα για τη μηχανη.
Χθες μου εφερε ενα λουρακι που ειχα παραγγειλει (το οποιο ομως ηταν συστημενο).
Τις προαλλες εφερε το skx009 του συναδελφου.
Πριν αρκετους μηνες, ειχε φερει παλι ενα σιτιζεν για ενα συναδελφο.
Για να μου λεει οτι δεν ηταν συστημενο, σημαινει οτι δεν ηταν.
Δεν ξερω μηπως απο watcheszon το καθιερωσαν τωρα τελευταιο αυτο, για λογους κοστους αλλα και τελωνειου.
Υπαρχει καποιος αλλος που να παρελαβε μετα απο εμενα; Εγω τη χελωνα την παρελαβα Παρασκευη.

Εάν βάλεις το tracking που σου είχαν δώσει στο σύστημα τώρα τι σου δείχνει? Ότι παραδόθηκε??
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jim teo

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9505 στις: Νοέμβριος 17, 2016, 12:26:11 μμ »
Για κανε μας ενα print screen ολη την πορεια του δεματος, μηπως καταφερουμε να σε βοηθησουμε.
Χωρις να φαινεται το tr. number εννοειται.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος georgefl74

• VIP Member
    • Προφίλ
    • My YouTube reviews
« Απάντηση #9506 στις: Νοέμβριος 17, 2016, 12:28:07 μμ »
Παιδιά ιστορίες τρόμου με ταχυδρόμους δεν ωφελούν τον άνθρωπο. Αν υπάρχει tracking number τότε ή το δέμα έχει καθυστέρησε σε κάποια αποθήκη ή χάθηκε. Στέλνουν όσο το δυνατό μικρότερα πακέτα μπορούν και αυτοί οι έρμοι και αυτό αυξάνει τις πιθανότητες προβλημάτων.

Οι Γιαπωνέζοι ακόμα και για 7-8 ευρώ μεταφορικά μου στέλνουν μεγάλα πακέτα και για direct από Ιαπωνία τα ΕΛΤΑ λειτουργούν άψογα, η διαφορά ανάμεσα σε EMS και απλό airmail συστημένο είναι το πολύ 2 μέρες. Οπότε το θέμα είναι στους ενδιάμεσους κρίκους στο watcheszon. Για να κάνει η DHL φτηνό mass drop σε Γερμανία/Ολλανδία μάλλον θα είναι η υπερ-τελευταία προτεραιότητα, snail mail. Μπορεί να περιμένουν να μαζευτούν Χ πακέτα και αν είσαι τυχερός και πετύχεις την αποστολή λίγο πριν γεμίσει το κοντείνερ να το πάρεις γρήγορα, αν είσαι άτυχος να το πάρεις χαρακτηριστικά αργά.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9507 στις: Νοέμβριος 17, 2016, 12:34:32 μμ »
Για κανε μας ενα print screen ολη την πορεια του δεματος, μηπως καταφερουμε να σε βοηθησουμε.
Χωρις να φαινεται το tr. number εννοειται.

Δες εδώ όπως έβαλα νωρίτερα. Ένα βήμα πριν από Auckland που δεν φαίνεται είναι απλα αποστολη από Σιγκαπούρη.
http://www.greekwatchforum.gr/index.php?topic=2624.msg349693#msg349693
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος georgefl74

• VIP Member
    • Προφίλ
    • My YouTube reviews
« Απάντηση #9508 στις: Νοέμβριος 17, 2016, 12:38:17 μμ »
To να ξεκινάει 28 από Ζηλανδία και να φτάνει 31 Αθήνα είναι έργο επιστημονικής φαντασίας φίλε. Back to the Future περίπου
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9509 στις: Νοέμβριος 17, 2016, 12:40:24 μμ »
To να ξεκινάει 28 από Ζηλανδία και να φτάνει 31 Αθήνα είναι έργο επιστημονικής φαντασίας φίλε. Back to the Future περίπου

Αρα??? Κουκουρουκου το tracking?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions