0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω ναι.Από Σιγκαπούρη, με απλό, ό,τι έχω πάρει έχει έρθει σε 3 εβδομάδες (το νωρίτερο ήταν 18 ημέρες).Δεν θα ανησυχούσα.
Εχεις δικιο. Δεν θα αναρωτιόμουν βασικα εαν δεν έβλεπα οτι ειναι Αθήνα απο τις 31/10Sent from my iPhone using Tapatalk
Επειδή το έχω ψάξει (με πολλές επισκέψεις σε τοπικό γραφείο ελτα), δεν ευθύνονται αυτοί, αλλά τα DP.Τα κρατάνε στα δικά τους τέρμιναλ για μέρες μέχρι να τα παραδώσουν για διανομή στα ΕΛΤΑ.Είναι παροιμιώδεις για την αργοπορία τους.
Παράθεση από: Svl στις Νοέμβριος 09, 2016, 21:45:20 μμΕπειδή το έχω ψάξει (με πολλές επισκέψεις σε τοπικό γραφείο ελτα), δεν ευθύνονται αυτοί, αλλά τα DP.Τα κρατάνε στα δικά τους τέρμιναλ για μέρες μέχρι να τα παραδώσουν για διανομή στα ΕΛΤΑ.Είναι παροιμιώδεις για την αργοπορία τους.Τι είναι τα DP;Προσωπικά δε έψαξα ποτέ μέσω τοπικού γραφείου ΕΛΤΑ, αλλά μέσω των ΕΛΤΑ στο αεροδρόμιο που συστεγάζεται με τα τελωνεία τους.Η δική μου εμπειρία ήταν ότι όποτε είχε έρθει το δέμα στην Αθήνα αλλά παρ' όλα αυτά είχε "κολλήσει" η παράδοση στο σπίτι μου για πάνω από 15 μέρες.... εκτελώνιζα στο τέλος!
Παράθεση από: Svl στις Νοέμβριος 09, 2016, 21:45:20 μμΕπειδή το έχω ψάξει (με πολλές επισκέψεις σε τοπικό γραφείο ελτα), δεν ευθύνονται αυτοί, αλλά τα DP.Τα κρατάνε στα δικά τους τέρμιναλ για μέρες μέχρι να τα παραδώσουν για διανομή στα ΕΛΤΑ.Είναι παροιμιώδεις για την αργοπορία τους.Τι είναι τα DP;
κι εκεί που είπα να τολμήσω να υπολογίσω περί της 8 μέρες μέχρι την άφιξη από Japan....ξαφνικά... τα Γιαπωνέζικα ταχυδρομεία αποφάσισαν να επιταχύνουν σε 2 μέρες την άφιξη! Έτσι....Χθες λοιπόν το πρωί προσγειωθήκαμε στο Αεροδρόμιο ΕΛ. Βενιζέλος και έτσι μας έμεινε μόνο:Σήμερα πρωί-πρωί λοιπόν:
Καλώς το δέχτηκες Στέφανε...Απλα υπεροχο !!!!Για πες λεπτομέρειες αγορας...Απο που; Τιμη;GK..
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.