0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δικός μου ο φούρνος!!!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ωραία Δευτέρα παιδιά, πολλές και καλές παραλαβές και δεν πήρα καν εγώ κάτι
Παράθεση από: jmar στις Οκτώβριος 25, 2016, 13:27:44 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Χαμούλης σήμερα! Καλορίζικο!!!Ωραία το σέταρες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Σας ευχαριστώ όλους! Παράθεση από: STF στις Οκτώβριος 25, 2016, 14:34:04 μμΚαλορίζικο! Με "έτρωγε" το χέρι μου να στείλω πμ στο Χάρη αλλά συγκρατήθηκα! Μια μέρα εσύ θα αισθανεσαι τυχερός που το έχεις κι εγώ μάλλον μετανιωμένος που δε το πήρα!Send it from my WatchPhoneΣτέφανε η αλήθεια είναι ότι ήθελα κάποιο οικονομικό σπορ diver εδώ και καιρό και ειδικά το συγκεκριμένο το χα βάλει στο μάτι, ευτυχώς που το πρόλαβα! Αλλά σίγουρα κι εσύ θα βρεις αυτό που χρειάζεσαι με...
Καλορίζικο! Με "έτρωγε" το χέρι μου να στείλω πμ στο Χάρη αλλά συγκρατήθηκα! Μια μέρα εσύ θα αισθανεσαι τυχερός που το έχεις κι εγώ μάλλον μετανιωμένος που δε το πήρα!Send it from my WatchPhone
Παράθεση από: jmar στις Οκτώβριος 25, 2016, 15:20:03 μμΣας ευχαριστώ όλους! Παράθεση από: STF στις Οκτώβριος 25, 2016, 14:34:04 μμΚαλορίζικο! Με "έτρωγε" το χέρι μου να στείλω πμ στο Χάρη αλλά συγκρατήθηκα! Μια μέρα εσύ θα αισθανεσαι τυχερός που το έχεις κι εγώ μάλλον μετανιωμένος που δε το πήρα!Send it from my WatchPhoneΣτέφανε η αλήθεια είναι ότι ήθελα κάποιο οικονομικό σπορ diver εδώ και καιρό και ειδικά το συγκεκριμένο το χα βάλει στο μάτι, ευτυχώς που το πρόλαβα! Αλλά σίγουρα κι εσύ θα βρεις αυτό που χρειάζεσαι με...Όχι μωρέ, εντάξει είμαι έχω το ίδιο σε χρυσό, αχόρταγοι γινόμαστε!Send it from my WatchPhone
Κανείς λάθος φίλε.αυτο που πήρα περίμενα!
how to use print screen
Ευχαριστώ παιδιά. Προσπαθώ ώρα να ανεβάσω φωτό αλλά το photobucket σήμερα @#%#@$^ Δεν πειράζει, έβγαλα καλύτερες στο μεσοδιάστημα
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.