
MΠΡΑΒΟ Στεφαναρα!!!,το καλυτερο padi κατα την γνωμη μου,παντα καλοφορετο να ειναι 
Γρηγόρη σε ευχαριστώ πολύ!
Έχω εμπειρία από το Kinetic Premier μου, το οποίο βέβαια έχει λίγο διαφορετικό τρόπο λειτουργίας καθώς μπαίνει σε sleep mode.
Το θέμα είναι πως το έχω 10 χρόνια (από το 2006) και μέχρι σήμερα δεν έχει ανοιχθεί ποτέ, ούτε για μπαταρία ούτε για πυκνωτή (δε ξέρω τι έχει μέσα).
Δε θα το πιστέψετε αλλά στο premier μου ρύθμισα την ώρα μία φορά, τότε που το πήρα και δεν το έχω ξανά πειράξει ούτε για αλλαγή χειμερινής/θερινής ώρας. Το φοράω 3-4 φορές το χρόνο για μικρά διαστήματα. Το γεγονός αυτό σε συνάρτηση ότι δεν μου αρέσουν τα Pepsi bezel με κατεύθυναν στο συγκεκριμένο PADI.
Εδώ (στο PADI) δεν υπάρχει slepp mode αλλά η Seiko υπόσχεται αρκετούς μήνες λειτουργίας με το ρολόι αφόρετο, δεν έχω κανένα λόγο να μην τη πιστέψω!