0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: harolagoha στις Ιούλιος 09, 2016, 21:49:18 μμΠαράθεση από: WhiteLionR στις Ιούλιος 08, 2016, 18:35:13 μμharolagoha, georgefl74 και Bost, καλοβούτηχτα τα Citizen...! Ό,τι καλύτερο για το καλοκαιράκι...!Για τσεκάρετε, μπορεί να έχουν και συνεχόμενα Serial No. Ευχαριστω απ την μερια μου και χαιρομαι που εχω αλλους δυο ταυτισμενους με το ρολοι αυτο!! Γιωργο και αλεκο καλοφορετα και να τα χαιρεστεεεεεε με υγειαααα!!! thanks man
Παράθεση από: WhiteLionR στις Ιούλιος 08, 2016, 18:35:13 μμharolagoha, georgefl74 και Bost, καλοβούτηχτα τα Citizen...! Ό,τι καλύτερο για το καλοκαιράκι...!Για τσεκάρετε, μπορεί να έχουν και συνεχόμενα Serial No. Ευχαριστω απ την μερια μου και χαιρομαι που εχω αλλους δυο ταυτισμενους με το ρολοι αυτο!! Γιωργο και αλεκο καλοφορετα και να τα χαιρεστεεεεεε με υγειαααα!!!
harolagoha, georgefl74 και Bost, καλοβούτηχτα τα Citizen...! Ό,τι καλύτερο για το καλοκαιράκι...!Για τσεκάρετε, μπορεί να έχουν και συνεχόμενα Serial No.
Παράθεση από: georgefl74 στις Ιούλιος 10, 2016, 00:15:16 πμΠαράθεση από: harolagoha στις Ιούλιος 09, 2016, 21:49:18 μμΠαράθεση από: WhiteLionR στις Ιούλιος 08, 2016, 18:35:13 μμharolagoha, georgefl74 και Bost, καλοβούτηχτα τα Citizen...! Ό,τι καλύτερο για το καλοκαιράκι...!Για τσεκάρετε, μπορεί να έχουν και συνεχόμενα Serial No. Ευχαριστω απ την μερια μου και χαιρομαι που εχω αλλους δυο ταυτισμενους με το ρολοι αυτο!! Γιωργο και αλεκο καλοφορετα και να τα χαιρεστεεεεεε με υγειαααα!!! thanks manΣ'ευχαριστώ φίλτατε.... Υπάρχει και τέταρτος ο Actorious Κωνσταντίνος.... Ο οποίος το έχεις πριν από όλους μας
citizen Red Arrows από watchshop.com UK
CITIZEN, Eco Drive, πρωτότυπο καντράν, ΑΨΟΓΟ. Να το χαρείς Απορώ γιατί δεν έχει δείκτες pilot.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.