0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
swiss made! germany sale! άντε να ανεβαίνουν οι φώτο σιγά σιγά!
Παράθεση από: Ισίδωρος στις Μάρτιος 02, 2016, 17:15:54 μμswiss made! germany sale! άντε να ανεβαίνουν οι φώτο σιγά σιγά! Είπε...θα του πάρει δυο μέρες...υπερπαραγωγή κάνει πάντα ο Iron.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Orient mako usaΣτάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Orient mako usaΜολις έφτασε από Αμερική...
Σας ευχαριστώ πολυ. Να αναφέρω για όποιον ενδιαφέρεται ότι η συγκεκριμένη έκδοσης της Αμερικής έχει κρύσταλλο ζαφειριου, solid end links, αναβαθμισμένη στεφάνι και λουμινοβα. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: jimkar στις Μάρτιος 02, 2016, 18:14:40 μμΣας ευχαριστώ πολυ. Να αναφέρω για όποιον ενδιαφέρεται ότι η συγκεκριμένη έκδοσης της Αμερικής έχει κρύσταλλο ζαφειριου, solid end links, αναβαθμισμένη στεφάνι και λουμινοβα. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkτιμη?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.