0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με πηρε σημερα κλασικα η Fedex και ζηταει εκτελωνισμο καπου 150$.Και ενω ειχα πει του Zixen και το δηλωσε τοση αξια και επεμενε μονο Fedex.Του ζητησα να μοιραστουμε τουλαχιστον τα εξοδα αλλιως μαλλον θα το στειλω πισω.Δεν υπαρχει υπαρχει περιπτωση να πληρωσω 150 στην γαμωFedexFrom Outer Space
2 χιλιαρικα απο καταστηματαΕιδικά το συγκεκριμένο δε θα το φόραγα και δώρο να μου το κάνανε...παρε NOMOS
Παράθεση από: tetos στις Δεκέμβριος 31, 2015, 13:28:25 μμΜε πηρε σημερα κλασικα η Fedex και ζηταει εκτελωνισμο καπου 150$.Και ενω ειχα πει του Zixen και το δηλωσε τοση αξια και επεμενε μονο Fedex.Του ζητησα να μοιραστουμε τουλαχιστον τα εξοδα αλλιως μαλλον θα το στειλω πισω.Δεν υπαρχει υπαρχει περιπτωση να πληρωσω 150 στην γαμωFedexFrom Outer SpaceΣε μια παλαιότερη κουβέντα που είχα με την FedEx μου είπε ότι οτιδήποτε κοστίζει πάνω απο $25, περνάει τελωνείο!
Παράθεση από: IronHawk στις Δεκέμβριος 31, 2015, 14:57:34 μμΠαράθεση από: tetos στις Δεκέμβριος 31, 2015, 13:28:25 μμΜε πηρε σημερα κλασικα η Fedex και ζηταει εκτελωνισμο καπου 150$.Και ενω ειχα πει του Zixen και το δηλωσε τοση αξια και επεμενε μονο Fedex.Του ζητησα να μοιραστουμε τουλαχιστον τα εξοδα αλλιως μαλλον θα το στειλω πισω.Δεν υπαρχει υπαρχει περιπτωση να πληρωσω 150 στην γαμωFedexFrom Outer SpaceΣε μια παλαιότερη κουβέντα που είχα με την FedEx μου είπε ότι οτιδήποτε κοστίζει πάνω απο $25, περνάει τελωνείο!πληροφοριακά πλέον είναι 45ευρω
Το δηλωσε σαν ρολοι απο service με αξια 125$.Και τωρα θελουν να πληρωσω 100+ ευρω?From Outer Space
νομίζω ότι μέχρι τα 150 ευρω πληρώνεις μόνο φόρο.μάλλον μέσα στην τιμή αυτή είναι και η αμοιβή τους για να κάνουν τον εκτελωνισμο
Απο Αμερικη.Νομιζω οτι πληρωνεις και αυτους.From Outer Space
Παράθεση από: Ισίδωρος στις Δεκέμβριος 31, 2015, 17:23:23 μμνομίζω ότι μέχρι τα 150 ευρω πληρώνεις μόνο φόρο.μάλλον μέσα στην τιμή αυτή είναι και η αμοιβή τους για να κάνουν τον εκτελωνισμοΓια αποστολες εμπορικου χαρακτηρα αξιας (C.I.F) εως 150 ευρω απαλλασονται απο εισαγωγικο δασμοαρα αν δεν υποκεινται σε καποιον αλλο φορο πληρωνεις μονο φορο προστιθεμενης αξιας (Φ.Π.Α)
Παράθεση από: tetos στις Δεκέμβριος 31, 2015, 17:48:37 μμΑπο Αμερικη.Νομιζω οτι πληρωνεις και αυτους.From Outer SpaceΝαι, η Αμερικη ειναι τριτη χωρα αρα υποκειται και σε εισαγωγικο δασμο και σε Φ.Π.Α
υπαρχουν καποια μοντελα,που λιγοι θα καταλαβουν οτι εχεις Rolexsubir fotos online
Παράθεση από: xrhstosaa στις Δεκέμβριος 31, 2015, 17:51:43 μμΠαράθεση από: tetos στις Δεκέμβριος 31, 2015, 17:48:37 μμΑπο Αμερικη.Νομιζω οτι πληρωνεις και αυτους.From Outer SpaceΝαι, η Αμερικη ειναι τριτη χωρα αρα υποκειται και σε εισαγωγικο δασμο και σε Φ.Π.Αδεν ισχύει και για τρίτες χώρες τα 150?..
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.