να ξερες Αντώνη πόσα άρθρα έχω διαβάσει απο άτομα που έκραζαν την Lemania 5100 και την χαρακτήριζαν ως φτηνή μηχανή με πλαστικά μέρη και απλά στο άκουσμα της γελούσαν? ξέρεις πόσοι χαρακτηρίζουν τα Seiko ως σαβούρες και οτι αξίζουν μέχρι 100 ευρώ το πολύ ? άπειροι ! και στην Ελλάδα ακόμα περισσότεροι μπορώ να σου βρω άπειρα παραδείγματα χαχα
όντως είχε γίνει θέμα τότε με το σύστημα51 αλλά και πάλι ..αν το σκεφτείς με ο,τι νεο κάποιος θα βρεθεί να το κρίνει ..αλλά ευτυχώς πολλοί κρίνουν το r&d, βιομηχανικές καινοτομίες και άλλα και άλλα και άλλα πολλά...άλλοι λένε οτι τους ξενερώνει το πλαστικό τζαμι..και άλλα πολλά..ο χρόνος θα δείξει..και όπως είπατε για τα χρήματα τους τα θεωρώ υπέροχα σε πολλούς τομείς ...προσωπικά απο όσα swatch είχα ..δουλεύουν όλα...με συνθήκες άθλιες σαν παιδί...
το σίγουρο είναι οτι δεν μας ξενερώνεις για κανέναν λόγο ...το μοναδικό που με ξενερώνει προσωπικά είναι οι απόλυτες απόψεις, του τύπου "μάπα" 'πεταμένα λεφτά" και άλλα σχετικά.το ρολόι είναι καθαρά προσωπικό θέμα.και εγώ δεν γουστάρω τα πανέρια αλλά ποτέ δεν τα έκραξα εδώ μέσα ή πουθενα..
έτσι με έπιασε η φλυαρία μου χαχαχα....