stelios029 και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σας ευχαριστω πολυ ολους!!! Να ειστε καλα και να εχετε υγεια και δουλεια!Αρα τωρα, η συλλογη μου διαμορφωνεται ως εξης:Omega Speedmaster Professional MoonwatchSeiko 5Vostok AmphibiaTissot PRC 200NauticaFavre Leuba (αρχαιο, καπου παρατημενο)Swatch (προς αποσυρση: χαλασμενος χρονομετρης)D&B (προς αποσυρση :σπασμενο τζαμακι)
to Omega αγοραστηκε 23/04/15το Vostok την προηγουμενη εβδομαδακαι το Seiko 5 αφιχθη σημερα (αγοραστηκε τελος Μαιου)Μαλλον να κανω λιγο κρατει καλυτερα? Μετα το καλοκαιρι βλεπουμε.
Παράθεση από: DimitrisA στις Ιούνιος 08, 2015, 16:16:49 μμto Omega αγοραστηκε 23/04/15το Vostok την προηγουμενη εβδομαδακαι το Seiko 5 αφιχθη σημερα (αγοραστηκε τελος Μαιου)Μαλλον να κανω λιγο κρατει καλυτερα? Μετα το καλοκαιρι βλεπουμε. οκ,εχεις βρει καποια που σου αρεσουν?
Παράθεση από: george_ στις Ιούνιος 08, 2015, 16:19:53 μμΠαράθεση από: DimitrisA στις Ιούνιος 08, 2015, 16:16:49 μμto Omega αγοραστηκε 23/04/15το Vostok την προηγουμενη εβδομαδακαι το Seiko 5 αφιχθη σημερα (αγοραστηκε τελος Μαιου)Μαλλον να κανω λιγο κρατει καλυτερα? Μετα το καλοκαιρι βλεπουμε. οκ,εχεις βρει καποια που σου αρεσουν?Δεν το εχω δει επισταμενως ακομη. Σιγα σιγα. Προς το παρον εχω αγορασει και δυο Νατο στυλ λουρακια, ενα σετ με εργαλεια αλλαγης λουριων και ενα κουτι θηκη που χωραει ως 10 ρολογια, για να αρχισω να οργανωνομαι λιγο...
Παράθεση από: DimitrisA στις Ιούνιος 08, 2015, 17:04:29 μμΠαράθεση από: george_ στις Ιούνιος 08, 2015, 16:19:53 μμΠαράθεση από: DimitrisA στις Ιούνιος 08, 2015, 16:16:49 μμto Omega αγοραστηκε 23/04/15το Vostok την προηγουμενη εβδομαδακαι το Seiko 5 αφιχθη σημερα (αγοραστηκε τελος Μαιου)Μαλλον να κανω λιγο κρατει καλυτερα? Μετα το καλοκαιρι βλεπουμε. οκ,εχεις βρει καποια που σου αρεσουν?Δεν το εχω δει επισταμενως ακομη. Σιγα σιγα. Προς το παρον εχω αγορασει και δυο Νατο στυλ λουρακια, ενα σετ με εργαλεια αλλαγης λουριων και ενα κουτι θηκη που χωραει ως 10 ρολογια, για να αρχισω να οργανωνομαι λιγο... Ποσο τοπηρες τοseiko 5? Απο που?
ποιοτητα??καλο?
Παράθεση από: DimitrisA στις Ιούνιος 08, 2015, 16:16:49 μμto Omega αγοραστηκε 23/04/15το Vostok την προηγουμενη εβδομαδακαι το Seiko 5 αφιχθη σημερα (αγοραστηκε τελος Μαιου)Μαλλον να κανω λιγο κρατει καλυτερα? Μετα το καλοκαιρι βλεπουμε. οχι παιδι μου,προχωρααγοραζε εσυνα παιρνουμε ματι εμεις
Κρατησου και λιγο.Μια χαρα ρολογια εχεις!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.