0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: georgefl74 στις Μάιος 26, 2015, 20:51:14 μμΑντε να το κάνουμε και κομπλέ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)τι πηρες?
Αντε να το κάνουμε και κομπλέ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: george_ στις Μάιος 26, 2015, 20:56:33 μμΠαράθεση από: georgefl74 στις Μάιος 26, 2015, 20:51:14 μμΑντε να το κάνουμε και κομπλέ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)τι πηρες?Θα δείτε στο ...mini-review
Με (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Και χωρις(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.K
Παράθεση από: gkblues στις Μάιος 26, 2015, 21:29:59 μμΜε (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Και χωρις(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.Kκαλοφορετοεμενα χωρις μου τρεχουν τα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: constantine στις Μάιος 27, 2015, 09:21:15 πμΠαράθεση από: gkblues στις Μάιος 26, 2015, 21:29:59 μμΜε (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Και χωρις(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.Kκαλοφορετοεμενα χωρις μου τρεχουν τα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Κάνει αντανάκλαση κατι κόκκινο πάνω στη κάσα κοντά στη στεφάνη από την κάτω πλευρά...Έκανα εικόνα πως θα ήταν στεφάνη Pepsi ....( υπάρχει ?)Θα του πήγαινε...Πάντως πιστεύω ότι και να του βάλεις το πάει με 1000 ...
Παράθεση από: georgefl74 στις Μάιος 26, 2015, 12:31:55 μμΤο καλοκαιράκι...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)καλοφορετο φιλε Γιωργο!
Το καλοκαιράκι...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
εδω με hirsch λουρακι....
Το αδικεις φιλε μου.ωραιο ειναι με λουρακι....
Παράθεση από: k.pafis στις Μάιος 27, 2015, 21:24:36 μμΤο αδικεις φιλε μου.ωραιο ειναι με λουρακι....Όχι, δεν είναι.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.