0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: tetos στις Μάιος 02, 2015, 12:36:47 μμΕγω περα απο το Omega που θα ξαναπαρω δεν νομιζω να παρω κατι αλλο ακριβο.Αντε κανα 3ο χερι Ennebi για καθημερινο πολυ αργοτερα.γιατι να δωσεις τοσα λεφτα,ειδικα οταν εχεις ρολογαρες?
Εγω περα απο το Omega που θα ξαναπαρω δεν νομιζω να παρω κατι αλλο ακριβο.Αντε κανα 3ο χερι Ennebi για καθημερινο πολυ αργοτερα.
Τι εννοεις?το Omega ετσι και αλλιως θελω να το ξαναπαρω.Το εδωσα για ενα συγκεκριμενο λογο και αφου αυτος δεν προχωραει τοτε θα το ξαναπαρω γιατι μου λειπει.Απο αυτα που εχω ουτε καν σκεφτομαι να φοραω καποιο στην δουλεια που κανω οποτε ενα ελαφρυ και ομορφο ρολοι ειναι οτι πρεπει
Παράθεση από: tetos στις Μάιος 02, 2015, 12:42:00 μμΤι εννοεις?το Omega ετσι και αλλιως θελω να το ξαναπαρω.Το εδωσα για ενα συγκεκριμενο λογο και αφου αυτος δεν προχωραει τοτε θα το ξαναπαρω γιατι μου λειπει.Απο αυτα που εχω ουτε καν σκεφτομαι να φοραω καποιο στην δουλεια που κανω οποτε ενα ελαφρυ και ομορφο ρολοι ειναι οτι πρεπεικαι αυτο θα ειναι το ΝΒ?
να παρει ενα casio
Παράθεση από: george_ στις Μάιος 02, 2015, 12:45:25 μμνα παρει ενα casioΤo casio δεν είναι ρολόι. Είναι ότι και το κινητό, απλά το τυλίγεις στον καρπό.
Δεν τα'χουμε ξαναπει?
Παράθεση από: nicolasg στις Μάιος 02, 2015, 12:47:42 μμΔεν τα'χουμε ξαναπει?με 50-60 ευρω εχεις ρολογαρα
Καλα ο τονος ειναι σιγουρο οτι ειναι οτι πρεπει για την δουλεια μου.Το NB παντα μου αρεσε και αν δεν το παρω καποια στιγμη θα το εχω αχτι και θα ξαναπεσω στα custom homages.Το Omega οσο και να σκας θα το παρω,θα το παρω, θα το παρω
Παράθεση από: nicolasg στις Μάιος 02, 2015, 12:46:36 μμΠαράθεση από: george_ στις Μάιος 02, 2015, 12:45:25 μμνα παρει ενα casioΤo casio δεν είναι ρολόι. Είναι ότι και το κινητό, απλά το τυλίγεις στον καρπό.ωωωωωωωωωωωωωω
Παράθεση από: george_ στις Μάιος 02, 2015, 12:50:09 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Μάιος 02, 2015, 12:47:42 μμΔεν τα'χουμε ξαναπει?με 50-60 ευρω εχεις ρολογαρατύφλα να χουν τα ρολεξ
Παράθεση από: george_ στις Μάιος 02, 2015, 12:47:12 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Μάιος 02, 2015, 12:46:36 μμΠαράθεση από: george_ στις Μάιος 02, 2015, 12:45:25 μμνα παρει ενα casioΤo casio δεν είναι ρολόι. Είναι ότι και το κινητό, απλά το τυλίγεις στον καρπό.ωωωωωωωωωωωωωω Μη δίνεις σημασία Γιώργο... Μιλάμε για άνθρωπο που ήρθε για καφέ τις προάλλες χωρίς ρολόι!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.