0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλό τριήμερο σε όλους!
forum image hosting
Παράθεση από: DimitrisA στις Απρίλιος 30, 2015, 14:29:55 μμforum image hostingΔημήτρη καλως ήρθες!Καταπληκτική επιλογή , είμαι σίγουρος ότι θα το αγαπήσεις αυτό το ρολόι!
Αγαπητοί φίλοι με 'γεια σας! Καλοφόρετα!! και το δικό μου (πρωινό) πακέτο!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Σήμερα έγινε και κάτι το πρωτόγνωρο, πήγαμε με τον Βαγγέλη (ironhawk) στο ταχυδρομείο -ως συνήθως- και παρέλαβα ρολόι μόνο εγώ...!!
Γενικά είμαι των δοκιμασμενων λύσεων (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Οπότε, αφού ο μονός ήταν καλός, ο διπλός είναι διπλά καλός (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το ωραίο είναι ότι κάνει και καλό showcase!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλό τριήμερο σε όλους!
Και μια απογευματινη φωτο! Παει με ο,τιδηποτε ντυσιμο θελήσεις, αυτη η πανεμορφη μηχανη του χρονου!!!upload image online
Παράθεση από: DimitrisA στις Απρίλιος 30, 2015, 16:50:23 μμΚαι μια απογευματινη φωτο! Παει με ο,τιδηποτε ντυσιμο θελήσεις, αυτη η πανεμορφη μηχανη του χρονου!!!upload image online (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Kαλοριζικη η ρολογαρα,να το χαρεις με υγεια (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Κι εγώ θέλω κουτί ρε παιδιά!Ας κάνουμε κάνα κονέ να πάρουμε από Ελληνικό μαγαζί!Αν ψαχτούμε θα μαζευτούμε 5-6 σίγουρα που να θέλουμε...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.