0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
image hosting
Καλοφορετο με υγεία ... Καταπληκτικό ρολόι... Κλασική αξία...
τα αλλα που εχω ειναι πιο απλα: Tissot PRC 200, Swatch irony, Nautica
Καλορίζικο και καλωσήρθες!Φανταστικό ρολόι θα το χαρείς σίγουρα!!!
Παράθεση από: DimitrisA στις Απρίλιος 30, 2015, 14:55:04 μμτα αλλα που εχω ειναι πιο απλα: Tissot PRC 200, Swatch irony, Nauticaδωσε φωτο
μου ξεφυγε λιγο αλλα ειναι οκ! καλοριζικο φοβερο ρολοι και ο μπρασελες του τα σπαει !ΥΓ και το αμαξακι πενα
Παράθεση από: stelakos στις Απρίλιος 30, 2015, 14:10:28 μμμου ξεφυγε λιγο αλλα ειναι οκ! καλοριζικο φοβερο ρολοι και ο μπρασελες του τα σπαει !ΥΓ και το αμαξακι πενα Ευχαριστω πολυ Στελακο. Και το αμαξακι οντως φυσαει (Ε180 , μοντ. 2104, avant garde, αυτοματο)
Παράθεση από: DimitrisA στις Απρίλιος 30, 2015, 15:20:11 μμΠαράθεση από: stelakos στις Απρίλιος 30, 2015, 14:10:28 μμμου ξεφυγε λιγο αλλα ειναι οκ! καλοριζικο φοβερο ρολοι και ο μπρασελες του τα σπαει !ΥΓ και το αμαξακι πενα Ευχαριστω πολυ Στελακο. Και το αμαξακι οντως φυσαει (Ε180 , μοντ. 2104, avant garde, αυτοματο)οτι πρεπει για το moon! αν ηταν χειροκινητο κιβωτιο θα ηθελες αυτοματο ρολοι να κουρδιζει με τις αλλαγες (αν το φορας στο δεξι )
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.