0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προσπαθησα να ανεβασω και δεν το καταφερα. Να παρω τη βοηθεια του κοινου?
ευχαριστω,το πρωτο απο δεξια ειναι αυτο που νομιζω?
Παράθεση από: george_ στις Απρίλιος 30, 2015, 13:44:54 μμευχαριστω,το πρωτο απο δεξια ειναι αυτο που νομιζω?Yes
Καλημερα σε ολους!Διαβαζω εδω και αρκετο καιρο το φορουμ και εχω εντυπωσιαστει απο την ποιοτικη δουλεια και συνεργασια μεταξυ των μελων.Ετσι αποφασισα και εγω να γραφτω, συν το γεγονος οτι την προηγουμενη εβδομαδα αγορασα το πρωτο μου "σοβαρο" ρολοι: το πολυθητο Omega Speedmaster Moonwatch 3570!Εψαξα αρκετα και ισως βρηκα το τελευταιο με μπρασελε στην Αθηνα σε εξουσιοδοτημενο καταστημα με αυτον τον κωδικο που τωρα εχει αλλαξει. (Βρηκα και δυο κομματια αλλα με δερματινα κροκο λουρακια σε αλλα καταστηματα).Ευχομαι καλο τριημερο σε ολους!
Παράθεση από: georgefl74 στις Απρίλιος 30, 2015, 14:11:04 μμΠαράθεση από: george_ στις Απρίλιος 30, 2015, 13:44:54 μμευχαριστω,το πρωτο απο δεξια ειναι αυτο που νομιζω?Yesδωσε μια καρπισια
forum image hosting
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.