0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
το ειχα παρει το ιδιο πριν κανα 3μηνο αντεξε νομιζω μια βδομαδα ποιοτητα οχι λαλακιες
Παράθεση από: stelakos στις Απρίλιος 02, 2015, 23:59:49 μμτο ειχα παρει το ιδιο πριν κανα 3μηνο αντεξε νομιζω μια βδομαδα ποιοτητα οχι λαλακιεςμια βδομάδα;;; τυχεράκια!!!
Παράθεση από: stelakos στις Απρίλιος 02, 2015, 23:59:49 μμτο ειχα παρει το ιδιο πριν κανα 3μηνο αντεξε νομιζω μια βδομαδα ποιοτητα οχι λαλακιεςΕγω πάντως το εχω καποια χρόνια και έχω κοντυνει αρκετά μπρασελέ. Και να σπάσει τώρα (που δεν...) τα λεφτά του όχι μόνο τα έβγαλε, μου τα γύρισε και πίσω στο 100πλάσιο...
Παράθεση από: Ilias-G στις Απρίλιος 03, 2015, 00:05:18 πμΠαράθεση από: stelakos στις Απρίλιος 02, 2015, 23:59:49 μμτο ειχα παρει το ιδιο πριν κανα 3μηνο αντεξε νομιζω μια βδομαδα ποιοτητα οχι λαλακιεςΕγω πάντως το εχω καποια χρόνια και έχω κοντυνει αρκετά μπρασελέ. Και να σπάσει τώρα (που δεν...) τα λεφτά του όχι μόνο τα έβγαλε, μου τα γύρισε και πίσω στο 100πλάσιο... μπορει να ετυχα εγω ελατωματικο σε μενα εσπασε η βαση που μπαινει εκεινο το τσουνι (δεν ξερω να το περιγραψω )
Παράθεση από: gkblues στις Απρίλιος 02, 2015, 22:28:46 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Απρίλιος 02, 2015, 21:01:34 μμTι χρώμα είναι?navy blue Συνονόματε, από που πήρες το Dievas(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) το site τους δεν αναφέρει καθόλο τα λουράκια.
Παράθεση από: nicolasg στις Απρίλιος 02, 2015, 21:01:34 μμTι χρώμα είναι?navy blue
Tι χρώμα είναι?
Εδω και λιγες μερες ...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.