0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: STF στις Μάρτιος 23, 2015, 15:59:32 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Μάρτιος 23, 2015, 15:48:01 μμΓιατι σιτιζεν ρε Στέφανε?Δε ξέρω.... βλακεία είπα ε; Είχα έμπνευση ότι πήρε το diver BNxxxx-xxxSorry Στεφανε... Δεν ειναι citizen...Αλλα μπορεις να στειελις την ερωτηση σου προς Χαρη μερια...
Παράθεση από: nicolasg στις Μάρτιος 23, 2015, 15:48:01 μμΓιατι σιτιζεν ρε Στέφανε?Δε ξέρω.... βλακεία είπα ε; Είχα έμπνευση ότι πήρε το diver BNxxxx-xxx
Γιατι σιτιζεν ρε Στέφανε?
Παράθεση από: Vagelis στις Μάρτιος 23, 2015, 17:19:13 μμΠαράθεση από: STF στις Μάρτιος 23, 2015, 15:59:32 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Μάρτιος 23, 2015, 15:48:01 μμΓιατι σιτιζεν ρε Στέφανε?Δε ξέρω.... βλακεία είπα ε; Είχα έμπνευση ότι πήρε το diver BNxxxx-xxxSorry Στεφανε... Δεν ειναι citizen...Αλλα μπορεις να στειελις την ερωτηση σου προς Χαρη μερια... H αλήθεια είναι ότι σε μπέρδεψα με το Χάρη, αυτός ήταν που είχε εκφράσει ενδιαφέρον τελικά
Σημερινή παραλαβή και από εμένα! Δυστυχώς δεν προλαβαίνω για φωτογραφίες! Αναλυτικά το απογευματάκι! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλή εβδομάδα σε όλους.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Βαγγελαρα καλοριζικο.Αντε πες μας τι ειναι κιολας.Και εγω σημερα ειχα παραλαβη......(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.