0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gkblues στις Μάρτιος 05, 2015, 15:06:45 μμΠαράθεση από: bost στις Μάρτιος 05, 2015, 14:12:37 μμΠαράθεση από: gkblues στις Μάρτιος 05, 2015, 13:44:09 μμMorellato cervo το νεο μου λουρακι για το seiko(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.KGiorgio έχεις γούστο λέμε...είσαι στυλατος...πολύ τις γουστάρω τις αγορές σου......μελετημενες....Καλορίζικο φίλε...Νασαι καλα ρε φιλε...ευχαριστω για τα καλα σου λογιαG.Kκαλοριζικο,παει το ελαφακι
Παράθεση από: bost στις Μάρτιος 05, 2015, 14:12:37 μμΠαράθεση από: gkblues στις Μάρτιος 05, 2015, 13:44:09 μμMorellato cervo το νεο μου λουρακι για το seiko(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.KGiorgio έχεις γούστο λέμε...είσαι στυλατος...πολύ τις γουστάρω τις αγορές σου......μελετημενες....Καλορίζικο φίλε...Νασαι καλα ρε φιλε...ευχαριστω για τα καλα σου λογιαG.K
Παράθεση από: gkblues στις Μάρτιος 05, 2015, 13:44:09 μμMorellato cervo το νεο μου λουρακι για το seiko(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.KGiorgio έχεις γούστο λέμε...είσαι στυλατος...πολύ τις γουστάρω τις αγορές σου......μελετημενες....Καλορίζικο φίλε...
Morellato cervo το νεο μου λουρακι για το seiko(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.K
Και κάτι από εμένα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αναλυτικά με περισσότερες φωτογραφίες το απόγευμα!
Ρώσος?
Παράθεση από: nicolasg στις Μάρτιος 09, 2015, 22:41:03 μμΡώσος?έχεις ρέντα!!!!θα μου πεις δεν έπαιξες κιόλας!! Ξεκούραστος είσαι και με καθαρή σκέψη!!
Το κείμενο στα ρωσικα, πολύ καλό!!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.