0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μακράν τα καλύτερα προσιτά ρολόγια!
Παράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 22, 2015, 16:24:34 μμΜακράν τα καλύτερα προσιτά ρολόγια!πολυ απολυτος εισαι βρε χαρη συμφωνω οτι ειναι παρα πολυ καλα οπως ειναι και καποια σιτιζεν και καποια κασιοτο εχω ξαναπει αν θες φθηνο αυτοματο seiko αν θες μπαταρια citizen και αν θες casio g shock
Παράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 22, 2015, 16:24:34 μμΜακράν τα καλύτερα προσιτά ρολόγια!Τα Πανεραι είναι πιο προσιτα.
Παράθεση από: stelakos στις Ιανουάριος 22, 2015, 16:27:55 μμΠαράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 22, 2015, 16:24:34 μμΜακράν τα καλύτερα προσιτά ρολόγια!πολυ απολυτος εισαι βρε χαρη συμφωνω οτι ειναι παρα πολυ καλα οπως ειναι και καποια σιτιζεν και καποια κασιοτο εχω ξαναπει αν θες φθηνο αυτοματο seiko αν θες μπαταρια citizen και αν θες casio g shockο καθένας εκφράζει την προσωπική του γνώμη...
Παράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 22, 2015, 16:30:02 μμΠαράθεση από: stelakos στις Ιανουάριος 22, 2015, 16:27:55 μμΠαράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 22, 2015, 16:24:34 μμΜακράν τα καλύτερα προσιτά ρολόγια!πολυ απολυτος εισαι βρε χαρη συμφωνω οτι ειναι παρα πολυ καλα οπως ειναι και καποια σιτιζεν και καποια κασιοτο εχω ξαναπει αν θες φθηνο αυτοματο seiko αν θες μπαταρια citizen και αν θες casio g shockο καθένας εκφράζει την προσωπική του γνώμη...δεν συμπαθεις ιδιαιτερα την σιτιζεν νομιζω
Παράθεση από: stelakos στις Ιανουάριος 22, 2015, 16:31:13 μμΠαράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 22, 2015, 16:30:02 μμΠαράθεση από: stelakos στις Ιανουάριος 22, 2015, 16:27:55 μμΠαράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 22, 2015, 16:24:34 μμΜακράν τα καλύτερα προσιτά ρολόγια!πολυ απολυτος εισαι βρε χαρη συμφωνω οτι ειναι παρα πολυ καλα οπως ειναι και καποια σιτιζεν και καποια κασιοτο εχω ξαναπει αν θες φθηνο αυτοματο seiko αν θες μπαταρια citizen και αν θες casio g shockο καθένας εκφράζει την προσωπική του γνώμη...δεν συμπαθεις ιδιαιτερα την σιτιζεν νομιζω αφου εχει
και γω εχω οριεντ δεν λεει κατι! και ποιο σιτιζεν εχεις ?
Παράθεση από: stelakos στις Ιανουάριος 22, 2015, 16:34:21 μμκαι γω εχω οριεντ δεν λεει κατι! και ποιο σιτιζεν εχεις ?πλακα κανεις?!αγοραζεις ρολοι,που δε σου αρεσει!
Παράθεση από: george_ στις Ιανουάριος 22, 2015, 16:34:57 μμΠαράθεση από: stelakos στις Ιανουάριος 22, 2015, 16:34:21 μμκαι γω εχω οριεντ δεν λεει κατι! και ποιο σιτιζεν εχεις ?πλακα κανεις?!αγοραζεις ρολοι,που δε σου αρεσει!χχαχα οχι μου αρεσει αλλα το οτι ενα ρολοι απο μια εταιρια μου αρεσει δεν σημαινει οτι συμπαθω την εταιρια ή οτι την σεβομαι πχ εχω πολυ πιο ψηλα την σιτιζεν και την σεικο απο οτι εχω την οριεντ
ε και steinhart πηρα και το πουλησα βιαστικες αγορες ειναι μερικες
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.