0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έλα δε θα κουράσω, πανοπλία για το skx.
Παράθεση από: nicolasg στις Νοέμβριος 05, 2014, 15:46:50 μμΡολογαρα βαγγελη!!! Καλοριζικο!!!!Δεν ειναι καπως μικροκαμωμενο για τα γουστα σου? Σε ευχαριστώ Νικόλα.Χαχαχα. Ναι... εκπλήσσομαι και εγώ. Στην αρχη μου φαινόταν λίγο "παιδικό", αλλά τώρα αρχίζω να το συνηθίζω. Σκοπεύω να πάρω από όλους τους τύπους.George,Σε ευχαριστώ. Απο εδώ με Fedex μέσα σε 4 ήμερες!
Ρολογαρα βαγγελη!!! Καλοριζικο!!!!Δεν ειναι καπως μικροκαμωμενο για τα γουστα σου?
πανακριβο το πηρες φιλε μου!!!
εγιναν τα 3 κλικ που λεμε!
Παράθεση από: stelakos στις Νοέμβριος 06, 2014, 20:17:39 μμεγιναν τα 3 κλικ που λεμε!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: k.pafis στις Νοέμβριος 06, 2014, 20:20:29 μμπανακριβο το πηρες φιλε μου!!!το είπαμε αυτό και το αναλύσαμε μερικά ποστ πιο πίσω, διάβαζε σε παρακαλώ πριν ποστάρεις...
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) αυτο περιμενω εχω αγωνια
Παράθεση από: Vagelis στις Νοέμβριος 06, 2014, 21:06:56 μμΠαράθεση από: k.pafis στις Νοέμβριος 06, 2014, 20:20:29 μμπανακριβο το πηρες φιλε μου!!!το είπαμε αυτό και το αναλύσαμε μερικά ποστ πιο πίσω, διάβαζε σε παρακαλώ πριν ποστάρεις...Δεν εγινε και τιποτα ρε φιλε μου.Τελικα ποσο αγοραστηκε?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.