0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: charisps στις Οκτώβριος 26, 2014, 01:43:46 πμΠαράθεση από: george_ στις Οκτώβριος 26, 2014, 00:35:12 πμΧαρη,δωσε φωτο και απο το μπρασελε,πρεπει να ειναι φανταστικοφαντάζομαι μιλάς για το sub....ναι, είναι!Και μάλιστα σε σχέση με το προηγούμενο, σε αυτό έχεις τη δυνατότητα να κάνεις μικροδιορθώσεις πολύ εύκολα μέσω ειδικού μηχανισμού, ώστε να ταιριάζει ακριβώς στον καρπό σου...Γιώργο οι φωτο που θέλω να ανεβάσω θέλω να είναι με φως ημέρας ώστε να φαίνονται καλύτερα όλα...Μόλις βρω χρόνο θα το κάνω...το υπόσχομαιΤο διάσημο Rolex Glidelock Clasp.
Παράθεση από: george_ στις Οκτώβριος 26, 2014, 00:35:12 πμΧαρη,δωσε φωτο και απο το μπρασελε,πρεπει να ειναι φανταστικοφαντάζομαι μιλάς για το sub....ναι, είναι!Και μάλιστα σε σχέση με το προηγούμενο, σε αυτό έχεις τη δυνατότητα να κάνεις μικροδιορθώσεις πολύ εύκολα μέσω ειδικού μηχανισμού, ώστε να ταιριάζει ακριβώς στον καρπό σου...Γιώργο οι φωτο που θέλω να ανεβάσω θέλω να είναι με φως ημέρας ώστε να φαίνονται καλύτερα όλα...Μόλις βρω χρόνο θα το κάνω...το υπόσχομαι
Χαρη,δωσε φωτο και απο το μπρασελε,πρεπει να ειναι φανταστικο
Κατασταση Ημερομηνια Ωρα ΠεριοχηΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 24-10-2014 22:46 ΙΑΠΩΝΙΑ
ωραίο πράγμα η αναμονή παραλαβής νέας αγοράς!!!Άντε με το καλό!!!
Παράθεση από: charisps στις Οκτώβριος 28, 2014, 20:27:11 μμωραίο πράγμα η αναμονή παραλαβής νέας αγοράς!!!Άντε με το καλό!!!Καθόλου ωραίο, ειδικά όταν είναι επί 12 μέρες στο Τελωνείο... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.